Νοσηλευτής υγειονομικής περίθαλψης

Τομέας υγείας

Η καλή υγειονομική περίθαλψη ξεκινά με την καλή υγιεινή και τον καθαρισμό σε νοσοκομεία, ιατρεία και άλλες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Όταν φροντίζετε τον εαυτό σας, τους συναδέλφους, τους ασθενείς και τους επισκέπτες, οι αποτελεσματικές λύσεις υγιεινής των χεριών και καθαρισμού σε νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης είναι κρίσιμες για τη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας της περίθαλψης.


Ως η κορυφαία επαγγελματική μάρκα υγιεινής για νοσοκομεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Οι τεκμηριωμένες γνώσεις, οι συστάσεις και τα προϊόντα μας μπορούν να βοηθήσουν όλα τα άτομα στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης να διασφαλίσει την υγιεινή των χεριών και τα πρωτόκολλα καθαρισμού, ώστε επικεντρώνεστε σε αυτό που έχει σημασία, την εξαιρετική φροντίδα των ασθενών σας.

Σώστε ζωές – καθαρίστε τα χέρια σας!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει προσδιορίσει 5 βασικά στοιχεία για τη βελτίωση της πρόληψης και του ελέγχου λοιμώξεων και την επιτυχή αλλαγή συμπεριφοράς.

Κατάρτιση και εκπαίδευση

Η διατήρηση της καλής υγιεινής των χεριών είναι απαραίτητη ώστε οι εργαζόμενοι υγειονομικής περίθαλψης να αισθάνονται ασφαλείς στη δουλειά. Αφήστε την Tork να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τη θεωρία στην πράξη με τις τεκμηριωμένες μας προτάσεις κατάρτισης και υγιεινής των χεριών.

Προτεινόμενα προϊόντα