Τα καθαρά χέρια είναι υγιή χέρια

Τα καθαρά χέρια είναι υγιή χέρια

Θέλετε να βελτιώσετε την υγιεινή των χεριών στην επιχείρησή σας; Χρησιμοποιήστε τον κατασκευαστή αφισών Tork για να προωθήσετε τη συμμόρφωση και να δείξετε στους ασθενείς σας ότι είναι σε ασφαλή χέρια.

Θέστε την υγιεινή των χεριών σας σε προτεραιότητα

Η καλή υγιεινή των χεριών είναι το πιο οικονομικά αποδοτικό μέτρο για την πρόληψη της εξάπλωσης ασθενειών και λοιμώξεων. Μια απλή συνήθεια με ευρύτερο αντίκτυπο στην υγεία τόσο των ασθενών, όσο και του προσωπικού σας. Με τον δημιουργό αφισών Tork, παρέχουμε μια απλή λύση για να υπενθυμίσουμε στο προσωπικό σας τη σημασία της υγιεινής των χεριών και για να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν μια μακροχρόνια συνήθεια. 
 
Το κλειδί για τη βελτίωση της υγιεινής των χεριών στην εγκατάστασή σας είναι να διατηρείτε τα μηνύματα «φρέσκα». Με τον δημιουργό αφισών Tork μπορείτε να ανανεώνετε τις αφίσες σας γρήγορα και εύκολα - θα σας αποστέλλουμε και μια υπενθύμιση κάθε τρίμηνο.

Ενισχύστε την αντίληψη των ασθενών με σήμανση υγιεινής χεριών

Εκτός από τη βελτίωση των προτύπων υγείας, οι αφίσες υγιεινής των χεριών έχουν επίσης θετική επίδραση στην εικόνα της εγκατάστασής σας. Μάλιστα, περισσότεροι από 8 στους 10 ασθενείς δηλώνουν ότι η παρουσία σήμανσης υγιεινής των χεριών τους κάνει να αισθάνονται πιο σίγουροι για την καθαριότητα μιας εγκατάστασης και την ποιότητα της φροντίδας.

Έτοιμοι να βελτιώσετε την υγιεινή των χεριών στην εγκατάστασή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας!