Τερματικοί σταθμοί επιβατών

Τερματικοί σταθμοί επιβατών

Ένας ταξιδιώτης ξεκινά την περιπέτειά του ήδη από το αεροδρόμιο. Προσδοκά μια εξαιρετική εμπειρία σε κάθε χώρο του τερματικού σταθμού, ιδίως στις τουαλέτες. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η υγιεινή είναι ένας απίστευτα σημαντικός παράγοντας σε τέτοιους χώρους με υψηλή κίνηση, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους υπαλλήλους. Είναι σημαντικό να νιώθουν όλοι ασφαλείς και οι επιβάτες να είναι ικανοποιημένοι.


Εσείς, ως υπεύθυνος εγκαταστάσεων, έχετε την ευθύνη να προσφέρετε μια ικανοποιητική και απρόσκοπτη εμπειρία στους επιβάτες. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, αλλά μια καλή αρχή είναι η παροχή σωστού καθαρισμού και λύσεων υγιεινής υψηλής ποιότητας. Με δεδομένες τις περιόδους αιχμής στην επιβατική κίνηση, θα χρειαστείτε έξυπνο και λειτουργικό εξοπλισμό και εργαλεία για εξοικονόμηση χρόνου και αποτελεσματική εργασία. 


Η Tork προσφέρει οικονομικά αποδοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν τη ροή και να αυξήσουν τα πρότυπα υγιεινής με ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο, βοηθώντας εσάς και το προσωπικό σας να αυξήσετε την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και να προσφέρετε καλύτερες εμπειρίες στους επιβάτες.

Προτεινόμενα προϊόντα