Σκούπισμα & Καθαρισμός

Πραγματοποιήστε στην καθορισμένη ώρα τις καθημερινές εργασίες με ανθεκτικά και υγιεινά πανιά και δοσομετρικές συσκευές όταν θέλετε να σκουπίσετε μια πιτσιλιά λαδιού ή να δώσετε την τελευταία «πινελιά» καθαρισμού. Έχουμε ό,τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε. Οπότε μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς.

Σκούπισμα

Το σκούπισμα σταγόνων, η απορρόφηση υγρών και ο καθαρισμός της βρωμιάς και της σκόνης είναι συνηθισμένες εργασίες που γίνονται πριν από την παραγωγή. Όσο πιο γρήγορα γίνουν, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσετε να εργάζεστε. Τα χαρτιά καθαρισμού πολλαπλών χρήσεων που διαθέτουμε είναι ανθεκτικά, εύχρηστα και απορροφητικά. Είναι ιδανικά για να διατηρείτε τα εργαλεία στεγνά, τις επιφάνειες πεντακάθαρες και τα περίπλοκα εξαρτήματα λειτουργικά. Και με μία δοσομετρική συσκευή κοντά σας, η αναζήτηση ενός χαρτιού/πανιού για καθαρισμό ή σκούπισμα δεν θα είναι πρόσθετη εργασία.

Προτεινόμενα προϊόντα

Καθαρισμός

Η τακτική συντήρηση ελαχιστοποιεί τον χρόνο παύσης λειτουργίας, όπως η αφαίρεση των ακαθαρσιών και των επίμονων λεκέδων από τις επιφάνειες, τα μηχανήματα και τα εργαλεία. Τα πανιά μας – στεγνά ή βρεγμένα με νερό, διαλύτες ή απορρυπαντικά – εξασφαλίζουν υψηλή λειτουργική χρήση στον καθαρισμό. Πιο ανθεκτικά από το χαρτί, τα πανιά καθαρισμού μας διαρκούν περισσότερο και λειτουργούν γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Προτεινόμενα προϊόντα

Γυάλισμα

Για ένα λαμπερό, προστατευμένο τελείωμα, η εφαρμογή στιλβωτικού και το τρίψιμο με πανί γυαλίσματος αναδεικνύει τη βέλτιστη όψη οποιασδήποτε επιφάνειας. Το μυστικό είναι η χρήση ενός ειδικευμένου πανιού, που είναι αρκετά μαλακό ώστε να αποφύγετε τις γρατσουνιές, ενώ μπορείτε με ευκολία να εφαρμόσετε το βερνίκι . Τα ανθεκτικά πανιά γυαλίσματος ειδικής χρήσης απορροφούν και απελευθερώνουν το βερνίκι ομοιόμορφα, επιταχύνοντας την εργασία και βελτιώνοντας αποτελεσματικά το συνολικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα προϊόντα

Σταθμός καθαρισμού

Εξοικονομήστε χρόνο με τους σταθμούς καθαρισμού Tork, τοποθετώντας τους κοντά στους εργαζομένους σας. Όσο πιο γρήγορα πλένονται και στεγνώνονται τα χέρια, τόσο πιο γρήγορα ξεκινάτε την επόμενη εργασία.

Προτεινόμενα προϊόντα

Επιλέξτε την κατάλληλη δοσομετρική συσκευή