Βιωσιμότητα

Βιωσιμότητα

Ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, μεγιστοποίηση της επιχειρηματικής απόδοσης

Σήμερα, οι άνθρωποι θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιείς και βιώσιμοι, τόσο στο σπίτι, όσο και μακριά από το σπίτι. Η Tork αποτελεί μέρος της παγκόσμιας εταιρείας υγιεινής και υγείας Essity, αναγνωρισμένης ως μίας από τις βιωσιμότερες εταιρείες στον κόσμο. Ενσωματώσαμε τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της επιχειρηματικής στρατηγικής μας, εστιάζοντας εκεί όπου μπορούμε να έχουμε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, και έχουμε θέσει μεγάλες φιλοδοξίες με έμφαση στο να συμβάλλουμε στην ευημερία, τη βιώσιμη κατανάλωση και μια κυκλική κοινωνία. 

Οραματιζόμαστε τη βιωσιμότητα

Ανακαλύψτε πώς οι καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις υγιεινής μας συμβάλλουν στην επιτάχυνση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Περισσότερα με λιγότερα

Η Tork έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη προϊόντων και λύσεων που βοηθούν τους πελάτες να ελαχιστοποιήσουν τα απόβλητα και να κάνουν περισσότερα με λιγότερα. Για εμάς, αυτό σημαίνει ότι αλλάζουμε τον τρόπο που σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα σε όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας. 

Ευημερία

Η υγιεινή, η υγεία και η ευημερία είναι στενά συνδεδεμένες. Επενδύοντας στη βελτίωση της υγιεινής στην επιχείρησή σας, δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε και διαπιστώνετε τα οφέλη καθώς έχετε προσωπικό με καλύτερη υγεία και λιγότερες απουσίες, και πιο ικανοποιημένους πελάτες και επισκέπτες. Η φιλοδοξία της Tork είναι να αναβαθμίσει τα πρότυπα υγιεινής για όλους και να βελτιώσει την ευημερία στον χώρο εργασίας. Γνωρίζουμε ότι η ευημερία είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία ενός οργανισμού.

Αυτό το ξέρατε;

Το 90% των συσκευασιών μας παράγεται από ανανεώσιμους πόρους, όπως χαρτί ή χαρτόνι που είναι ανακυκλώσιμα.

Κυκλικότητα

Στην Tork, κυκλικότητα σημαίνει ότι επανεξετάζουμε τον τρόπο που ασκούμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας πόρους πιο αποτελεσματικά και μειώνοντας τα απόβλητα. Ο στόχος μας είναι ο σχεδιασμός προϊόντων και υπηρεσιών που συμβάλλουν σε μια κυκλική κοινωνία. Μέσω της συνεργασίας με επιχειρήσεις που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να κλείσουμε τον κύκλο στην επαγγελματική υγιεινή.


Ηγούμαστε της προσπάθειας μετατροπής της επαγγελματικής υγιεινής από γραμμική σε κυκλική. Αυτό απαιτεί νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αντιμετωπίζουν την υπεύθυνη χρήση πόρων μέσω της λογικής «σχεδιασμός, μείωση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση», μετατρέποντας τα απόβλητα σε νέους πόρους.

Thumbnail του φυλλαδίου βιωσιμότητας
Διαβάστε το φυλλάδιό μας

Βιώσιμες λύσεις υγιεινής για επιχειρήσεις

Λήψη PDF

Παραπομπές

Σε σύγκριση με τα αναλώσιμα Tork H2 Universal 150299
Δίφυλλη χαρτοπετσέτα σε επιτραπέζια δοσομετρική συσκευή σε σύγκριση με το Fastfold (Tork Δοσομετρική Συσκευή: 271800 και Tork Αναλώσιμα: 10933)