Παιδιά που πλένουν τα χέρια τους

Εκπαίδευση

Ένα καθαρό σχολείο με συνεπή πρόσβαση σε σωστά προϊόντα υγιεινής είναι κρίσιμο για τη διατήρηση της υγείας και της ευημερίας των μαθητών, των δασκάλων και του προσωπικού. Διασφαλίζοντας ότι όλοι οι χώροι υγιεινής και άλλοι χώροι σε όλα τα επίπεδα του ιδρύματος είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι, καθαροί και συντηρημένοι επίσης βοηθά στην πρόληψη της εξάπλωσης της μόλυνσης. Για πάνω από 50 χρόνια, η Tork έχει δεσμευτεί, και συνεχίζει να δεσμεύεται, στη βελτίωση της υγιεινής και του καθαρισμού σχολείων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα υγιεινής, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα πλυσίματος χεριών, προσφέροντας στα σχολεία την ηρεμία ότι φροντίζουν για την ευημερία των μαθητών, των δασκάλων και του προσωπικού στους διαδρόμους τους.

Διασφαλίστε έναν καλό βαθμό στην υγιεινή των χεριών

Ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό ίδρυμα που διαχειρίζεστε, η σωστή εκπαίδευση στην υγιεινή των χεριών μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της ασφάλειας των μαθητών, των δασκάλων και του προσωπικού και στη μείωση της εξάπλωσης ιών και ασθενειών. Ενώ κάθε επίπεδο ηλικίας απαιτεί διαφορετικές προσεγγίσεις για την ενθάρρυνση της σωστής υγιεινής των χεριών, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι άρρωστοι μαθητές, δάσκαλοι και προσωπικό δεν πρέπει να έρχονται στο σχολείο. Επιπλέον, πρέπει να ενθαρρύνετε το συχνό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών στα σχολεία και τις εκπαιδευτικές σας εγκαταστάσεις και να διασφαλίζετε ότι οι σταθμοί υγιεινής των χεριών είναι εφοδιασμένοι με σαπούνι και χάρτινες χειροπετσέτες μίας χρήσης και ότι έχουν ζεστό νερό.
 
Λήψη αφίσας για διαδικασίες πλυσίματος και απολύμανσης χεριών.

Γιατί οι χάρτινες πετσέτες είναι η ασφαλέστερη επιλογή

Η διατήρηση της καλής υγιεινής των χεριών περιλαμβάνει και την πρόσβαση σε ασφαλείς επιλογές στεγνώματος των χεριών. Το στέγνωμα των χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες βοηθά στη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης βακτηρίων, ενώ οι στεγνωτήρες χεριών μπορούν να εξαπλώσουν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα μικροβίων στον αέρα*. Οι χάρτινες χειροπετσέτες υποστηρίζουν επίσης πολλές χρήσεις πέραν του στεγνώματος των χεριών, όπως: φύσημα τη μύτης, σκούπισμα στόματος, ανανέωση μακιγιάζ, ιατρικές ανάγκες και στην αποφυγή βρώμικων πόμολων πόρτας και βρυσών.
 

Προτεινόμενα προϊόντα

Ενημερωθείτε

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υγιεινό και καθαρό χώρο εργασίας; Ζητήστε από έναν από τους ειδικούς μας να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας μιλήσει σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις μας.