Ώρες λειτουργίας εστιατορίου

Προνοείστε με την Tork

Η Tork σας εμπνέει και σας υποστηρίζει να προνοείτε ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για δουλειά. Από την αναθεώρηση της απόλυτης εμπειρίας των επισκεπτών και της αποτελεσματικότητας του καθαρισμού, έως τον επαναπροσδιορισμό νέων τρόπων για να γίνετε πιο βιώσιμοι. Βελτιώνουμε την επιχείρησή σας ενισχύοντάς σας με τις σωστές γνώσεις, προϊόντα και υπηρεσίες υγιεινής για να σας προετοιμάσουμε για αυτό που κάνει καλύτερα η επιχείρησή σας.

Η προσφορά μας

Σας προσφέρουμε πολλαπλές λύσεις όταν και όποτε χρειάζεται να: σκουπίσετε, στεγνώσετε, καθαρίσετε ή γυαλίσετε. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας, καθώς και οι σειρές προϊόντων σε δοσομετρικές συσκευές και αναλώσιμα, έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες που αφορούν τον κοινόχρηστο χώρο υγιεινής, το βιομηχανικό περιβάλλον, τις κουζίνες και τις τραπεζαρίες. Έτσι, μπορείτε να έχετε το πραγματικό αποτέλεσμα που αξίζει στην επιχείρησή σας.
 

Αυτή είναι η Tork

Η Tork είναι η κορυφαία μάρκα προϊόντων υγιεινής στους χώρους εργασίας παγκοσμίως. Το πάθος μας είναι να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την επιχείρησή σας – από την αύξηση του επιπέδου, έως τη βελτίωση της εργασιακής σας ζωής. Αυτή είναι η φιλοδοξία που οδηγεί τους ανθρώπους μας και τις πρωτοποριακές καινοτομίες στην κυκλικότητα, την ευεξία και την υγεία. 
 
Και ως μέρος της Essity, είμαστε αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών σας με βιώσιμο τρόπο - εξοικονομώντας σας χρόνο, χρήμα και κόπο ώστε να εστιάζετε σε αυτά που μετράνε περισσότερο για την επιχείρησή σας.

Η Tork είναι μια μάρκα της Essity

 
Η Essity είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία υγιεινής και υγείας που αναπτύσσει, παράγει και πουλά προϊόντα και λύσεις για την προσωπική φροντίδα (βρεφική φροντίδα, γυναικεία φροντίδα, προϊόντα ακράτειας και ιατρικές λύσεις), το αναλώσιμο χαρτί και την επαγγελματική υγιεινή. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται με πολλά ισχυρά εμπορικά σήματα που περιλαμβάνουν τις κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες TENA και Tork και άλλες μάρκες, όπως Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda και Zewa.
Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες βασίζονται σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, με έμφαση στη δημιουργία αξίας για τους ανθρώπους και τη φύση. H εταιρεία έχει την έδρα της στην Στοκχόλμη της Σουηδίας και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης. Η Essity αποτελούσε μέρος του Ομίλου SCA.
 
Essity_logo_120x30.jpg


Μάθετε περισσότερα για την Essity εδώ

Η Essity σε αριθμούς

Μια βιώσιμη ζωή

Οι λύσεις Tork βοηθούν τους ανθρώπους να είναι τόσο βιώσιμοι εκτός σπιτιού, όσο είναι και στο σπίτι. Η δέσμευσή μας στη βιωσιμότητα βασίζεται σε τρεις τομείς επιρροής, όπου πιστεύουμε ότι τα προϊόντα και οι λύσεις μας θα κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά: ευεξία, περισσότερα με λιγότερα και κυκλικότητα. Μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε την απόδοσή σας στη βιωσιμότητα.
 
 
Movie-sustainability-16_10.jpg

Βοηθώντας επιχειρήσεις για πάνω από 50 χρόνια

Για περισσότερο από μισό αιώνα, η Tork έχει γίνει ο διαμορφωτής της αγοράς και ο ηγέτης καινοτομίας στην επαγγελματική υγιεινή παγκοσμίως. Παρουσιάσαμε τη πρώτη δοσομετρική συσκευή centrefeed χωρίς μαδρέν το 1968 και τώρα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της ψηφιοποίησης ολόκληρης της βιομηχανίας καθαρισμού και καθιστώντας τη ζωή των ανθρώπων μακριά από το σπίτι πιο βιώσιμη - όλα αυτά για να βοηθήσουμε τους επιχειρηματικούς μας εταίρους να παραμείνουν μπροστά από τις προκλήσεις και τους ανταγωνιστές τους.


Η περήφανη ιστορία των καινοτομιών μας


Helping businesses.png