Τηρήστε υψηλές προσδοκίες υγιεινής, σε οποιοδήποτε περιβάλλον

Τηρήστε υψηλές προσδοκίες υγιεινής, σε οποιοδήποτε περιβάλλον

Διασφαλίστε το νέο πρότυπο υγιεινής με τις ποιοτικές και αποτελεσματικές μας λύσεις περιποίησης επιδερμίδας. Τα ειδικής σύνθεσης προϊόντα μας και οι βραβευμένες μας δοσομετρικές συσκευές συνδυάζονται με τα κορυφαία στον κλάδο συστήματα χαρτιού Tork για την προώθηση της υγιεινής των χεριών.

Ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις περιποίησης επιδερμίδας

 
Βασιστείτε στην ευρεία, αποδεδειγμένη ποικιλία αποτελεσματικών σαπουνιών, αντισηπτικών και δοσομετρικών συσκευών για να ανταποκριθείτε στις νέες προσδοκίες υγιεινής.

Tork, η #1 μάρκα επαγγελματικής υγιεινής για ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις περιποίησης επιδερμίδας

Ανακαλύψτε πώς η ευρεία, αποτελεσματική ποικιλία μας λύσεων περιποίησης επιδερμίδας, μαζί με 50 χρόνια εμπειρίας στην υγιεινή, μπορούν να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε το νέο πρότυπο υγιεινής.
Διασφαλίστε το νέο πρότυπο υγιεινής με τον κορυφαίο προμηθευτή επαγγελματικής υγιεινής παγκοσμίως

Υγιεινή των χεριών από τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων επαγγελματικής υγιεινής παγκοσμίως

  • Ευρεία ποικιλία προϊόντων: Τα σαπούνια, τα αντισηπτικά και οι συσκευές δαπέδου υγιεινής προωθούν την υγιεινή των χεριών παντού.
  • Αποδεδειγμένες συνθέσεις: Η υψηλής ποιότητας περιποίηση επιδερμίδας ενθαρρύνει την σωστή υγιεινή των χεριών. 
  • Συστήματα υγιεινής: Τα εργοστασιακά σφραγισμένα μπουκάλια συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου μόλυνσης.
Τα εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα και λύσεις περιποίησης επιδερμίδας σάς εξοικονομούν χρόνο για πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία

Τα αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας σάς εξοικονομούν χρόνο για πράγματα που έχουν πραγματική σημασία

  • Μεγάλη χωρητικότητα: Τα Tork αναλώσιμα σαπουνιού σε αφρό εξυπηρετούν έως και 1.650 επισκέπτες, μειώνοντας την συχνότητα αναπλήρωσης.***
  • Tork Vision Cleaning: Οι δοσομετρικές συσκευές με αισθητήρα ενημερώνουν το προσωπικό καθαρισμού σχετικά με τα επίπεδα προϊόντος, εξοικονομώντας χρόνο στους ελέγχους αναπλήρωσης 
  • Μείωση της κατανάλωσης: Η μετρημένη, συνεπής διανομή μειώνει την κατανάλωση κατά έως και 50%.***
Carolyn Berland, Global Brand Innovation Manager στην Essity

«Η Tork έχει μια ποικιλία σαπουνιών ανώτερης ποιότητας ως προς τη σύνθεση και αντισηπτικών με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά για να ενθαρρύνει την σωστή υγιεινή των χεριών.»

Carolyn Berland, Global Brand Innovation Manager στην Essity

Βραβεία και πιστοποιήσεις

Οι εταιρείες εμπιστεύονται τις κορυφαίες μας λύσεις περιποίησης επιδερμίδας και έχουμε πολλά βραβεία και πιστοποιήσεις που αποδεινύουν τον λόγο - συμπεριλαμβανομένων των διακρίσεων στην ευκολία χρήσης, στον σχεδιασμό και την βιωσιμότητα.

Συναντηθείτε με ένα μέλος της ομάδας μας και μάθετε πώς τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας Tork μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας.

Μόνο για επιχειρήσεις.

Παραπομπές

*Με βάση τον χρόνο αναπλήρωσης σαπουνιού σε εσωτερική δοκιμή.
**Βάσει δοκιμής της Essity
***Δοκιμή TMTC μελέτης χρήσης Essity σε 20.000 πλύσεις χεριών, συγκρίνοντας διαφορετικά υγρά σαπούνια (συμπεριλαμβανομένου χύμα σαπουνιού) με τα συστήματα Tork σαπουνιού σε αφρό και σπρέι.