Τουαλέτα

Η δημιουργία της σωστής εικόνας, φροντίζοντας παράλληλα τους πελάτες και τους συναδέλφους σας, δημιουργείται με την υψηλής ποιότητας σειρά των προϊόντων μας για τον κοινόχρηστο χώρο υγιεινής. Όλες οι προτεινόμενες λύσεις μας είναι οργανωμένες ώστε να δίνεται προτεραιότητα στις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Οι δοκιμασμένοι συνδυασμοί μας, σας προσφέρουν μια εύκολη επιλογή. Έχουμε διαχωρίσει τις προτεινόμενες λύσεις μας ως εξής:

Hygiene critical

Η μείωση του κινδύνου της διασταυρούμενης μόλυνσης είναι μείζονος σημασίας στον χώρο εργασίας σας. Τα ήπια σαπούνια, οι λοσιόν για την επιδερμίδα, τα αντισηπτικά και οι απαλές χειροπετσέτες μπορούν να βοηθήσουν όσους πλένουν συχνά τα χέρια τους, προστατεύοντας παράλληλα τους άλλους από τα μικρόβια. Η πλήρης σειρά υγιεινής των χεριών περιλαμβάνει επίσης ελκυστικές, αυτόματες δoσομετρικές συσκευές με αισθητήρα (hands-free). Μπορούν να διασφαλίσουν περαιτέρω μείωση της εξάπλωσης μικροβίων και ακόμη να παρακινήσουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγιεινής.

Προτεινόμενα προϊόντα

Wow factor style

Όταν μια επίσκεψη σε μια τουαλέτα κάνει τους άλλους να θέλουν να μιλήσουν γι' αυτό, τότε ο σχεδιασμός σας θα πρέπει να ξεχωρίζει. Επιθυμείτε να κάνετε κάποια δήλωση για την επιχείρησή σας και να αφήσετε μια εντύπωση που διαρκεί; Τα προϊόντα Wow factor style αναδεικνύουν την τουαλέτα με υλικά εξοπλισμού και φινιρίσματα υψηλής ποιότητας, καθώς με τον καινοτόμο τους σχεδιασμό κάνουν το περιβάλλον να λάμπει. Η εξαιρετική φροντίδα για τους πελάτες σας αρχίζει εδώ.

Προτεινόμενα προϊόντα

Απαραίτητα προϊόντα

Αν θέλετε χαμηλό κόστος και συντήρηση στις τουαλέτες, όπου μπαινοβγαίνουν γρήγορα πολλοί χρήστες, τότε είναι απαραίτητα τα κατάλληλα προϊόντα, όπως τα ανθεκτικά συστήματα υγιεινής. Οι δοσομετρικές συσκευές με διανομή ένα-ένα χαρτοπετσετών και χαρτομάντιλων μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγχετε την κατανάλωση. Επιπλέον, τα υψηλής χωρητικότητας αναλώσιμα προϊόντα μας σαπουνιού και χαρτιού εξασφαλίζουν συνεπή παροχή εξυπηρέτησης χωρίς να δεσμεύονται πόροι για καθαρισμό και συντήρηση.

Προτεινόμενα προϊόντα

Washroom Plus

Εάν θέλετε να κάνετε τους χρήστες τουαλέτας να χαλαρώνουν σε ένα πιο άνετο περιβάλλον και να φροντίσετε περισσότερα από τις βασικές τους ανάγκες, το Tork Washroom Plus έχει ό,τι χρειάζεστε. Από τις απαλές, άνετες χειροπετσέτες μας, έως την ενυδατική μας λοσιόν, οι επισκέπτες με διαφορετικές ανάγκες θα εκτιμήσουν την πρόσθετη φροντίδα και προσοχή που παρέχετε.

Προτεινόμενα προϊόντα