Εκπαίδευση για την υγιεινή των χεριών

Εκπαίδευση για την υγιεινή των χεριών

Η κατάλληλη υγιεινή των χεριών θεωρείται η πλέον σημαντική μέθοδος πρόληψης και ελέγχου της μόλυνσης στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ: 5 βήματα για την υγιεινή των χεριών, η εκπαιδευτική λύση που παρέχουμε στο προσωπικό σας για τη βελτίωση των σημαντικών συστάσεων, στην εικονική πραγματικότητα.
Βελτιώστε την υγιεινή των χεριών σας στην εικονική πραγματικότητα

Βελτιώστε την υγιεινή των χεριών σας στην εικονική πραγματικότητα

To Tork VR Clean Hands Training and Education είναι ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για να γίνει η εκπαιδευτική διαδικασία της υγιεινής των χεριών πιο ελκυστική και συναρπαστική. Μπείτε στο ρόλο του νοσοκόμου ή του γιατρού, φορέστε το σύστημα εικονικής πραγματικότητας και ετοιμαστείτε για μία νέα βάρδια στον εικονικό θάλαμο. Σε μία σειρά από πραγματικές συνθήκες, εξασκείστε σε κάθε ένα από τα 5 βήματα του ΠΟΥ για την υγιεινή των χεριών, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Δεν συμμορφωθήκατε με τις οδηγίες του ΠΟΥ την πρώτη φορά; Ξαναδοκιμάστε, και θα αποκτήσετε σύντομα εξαιρετικές ικανότητες στην υγιεινή των χεριών, όχι μόνο στον εικονικό αλλά και στον πραγματικό κόσμο.

VR-glasses_800x200.jpg  


Κάντε λήψη της εφαρμογής

Όλα όσα χρειάζεστε είναι ένα συμβατό με το VR smartphone, ακουστικά VR με τηλεχειριστήριο ή κάτι αντίστοιχο για να καθοδηγήσετε το παιχνίδι και την εφαρμογή Tork VR Training. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και το Google Play.
Για Iphone/IOS, συνιστούμε: Ακουστικό Merge VR (δεν χρειάζεται τηλεχειριστήριο για αυτά τα ακουστικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο ακουστικό ώστε να καθοδηγήσετε το παιχνίδι), https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Για τηλέφωνα Android: Υπάρχει μία μεγάλη γκάμα ακουστικών VR από την οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το τι τηλέφωνο έχετε. Τα πάντα, από χάρτινες εκδοχές μέχρι πιο ακριβά ακουστικά, λειτουργούν μια χαρά. Σημαντικό: Θυμηθείτε ότι χρειάζεστε ένα τηλεχειριστήριο με Bluetooth για να καθοδηγήσετε το παιχνίδι.
 
Πώς να κάνετε λήψη
 
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε γυαλιά VR που λειτουργούν με το Smartphone σας
 • Λάβετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας μέσω του AppStore ή του GooglePlay
 • Συνδέστε το τηλεχειριστήριο με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth
 • Ξεκινήστε την εφαρμογή και τοποθετήστε το Smartphone στα γυαλιά σας VR
 • Προσαρμόστε και βαθμονομήστε
 • Μπείτε στον εικονικό σας κόσμο και επιλέξτε εάν θέλετε να παίξετε το νοσηλευτή ή τον γιατρό
Εικονική πραγματικότητα για καλύτερη κατάρτιση

Εικονική πραγματικότητα για καλύτερη κατάρτιση

Η εικονική πραγματικότητα δεν είναι μόνο διασκεδαστική και ελκυστική ως εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και πολύ αποτελεσματική στην προώθηση της αλλαγής συμπεριφοράς. Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνθρωποι θυμούνται μόνο το 10% από αυτά που διαβάζουν, το 20% από αυτά που ακούν και το 30% από αυτά που βλέπουν. Ωστόσο, όταν πραγματοποιούν ή προσομοιώνουν μία ενέργεια, θυμούνται έως και το 90%.
Εκπαίδευση που βασίζεται στις τελευταίες έρευνες

Εκπαίδευση που βασίζεται στις τελευταίες έρευνες

Η εκπαίδευση Tork VR Training βασίζεται στις οδηγίες του ΠΟΥ για την υγιεινή των χεριών στην υγειονομική περίθαλψη. Για να αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην προώθηση της συμπεριφορικής αλλαγής και της βελτίωσης στη συμμόρφωση της υγιεινής των χεριών, δημιουργήσαμε ένα παιχνίδι σε στενή συνεργασία με Πανεπιστημιακά νοσοκομεία, συμπεριφορικούς επιστήμονες και άλλους ειδικούς.

vr-training-icon-800x500.jpg

Αυτό το ξέρατε;

 • 1 στους 4 εργαζομένους στην υγειονομική περίθαλψη δεν είναι σίγουρος αν η υγιεινή των χεριών του συμμορφώνεται με τις οδηγίες.
 • 8 στους 10 θα ήθελαν καλύτερη κατάρτιση σχετικά με την υγιεινή των χεριών.
 • Η υφιστάμενη κατάρτιση κρίνεται πολύ θεωρητική, βαρετή και παθητική.
 • 1 στους 2 θέλει η εκπαίδευση της υγιεινής των χεριών να βασίζεται σε στοιχεία και τις τελευταίες έρευνες.
 • Σχεδόν 1 στους 5 πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό η εκπαίδευσή του να είναι διαδραστική, διασκεδαστική και συμμετοχική.


  

Επικοινωνήστε μαζί μας