Διατήρηση της συμμόρφωσης με την υγιεινή και αύξηση της παραγωγικότητας

Διατήρηση της συμμόρφωσης με την υγιεινή και αύξηση της παραγωγικότητας

Το 82% των διευθυντών παραγωγής παρουσίασαν μειωμένη παραγωγή λόγω μη συμμόρφωσης με τα πρωτόκολλα υγιεινής. Εκτός από την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην τήρηση των πρωτοκόλλων για την ασφάλεια τροφίμων, οι διευθυντές παραγωγής πρέπει να υποστηρίξουν την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα. Βρείτε εδώ τι αποκάλυψε η πρόσφατη έρευνά μας στους διευθυντές παραγωγής.*

Κατασκευασμένο για περιβάλλοντα επεξεργασίας τροφίμων

Κατασκευασμένο για περιβάλλοντα επεξεργασίας τροφίμων

Το σύστημα Tork Washstation υψηλής χωρητικότητας διασφαλίζει ότι υπάρχουν πάντα χειροπετσέτες διαθέσιμες για πλύσιμο των χεριών. Ο ανθεκτικός, αδιάβροχος σχεδιασμός τους διατηρεί τα αναλώσιμα προστατευμένα κατά τη διάρκεια των ψεκασμών. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η δοσομετρική συσκευή δεν χρειάζεται να καλύπτεται ή να αφαιρείται κατά τον καθαρισμό, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα.

Προτεινόμενα προϊόντα

Επικοινωνήστε μαζί μας για εξατομικευμένες προτάσεις βάσει χώρου για την εγκατάστασή σας

Παραπομπές

 
* Έρευνα του 2021 που διεξήχθη από το PRS Invivo μεταξύ Μαρτίου 2020 και Μαρτίου 2021. Η έρευνα αφορούσε τις ΗΠΑ και την Γερμανία, με 100 συμμετέχοντες σε κάθε αγορά. 
 
** Έρευνα του 2021 που διεξήχθη από το PRS Invivo τον Μάρτιο 2021. Η έρευνα αφορούσε τις ΗΠΑ και την Γερμανία, με 100 συμμετέχοντες σε κάθε αγορά.