Διατηρήστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας ομαλή

Διατηρήστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας ομαλή

Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας, προωθήστε την υγιεινή και μειώστε τα απορρίμματα με ένα σύστημα δοσομετρικής συσκευής χαρτοπετσετών κατάλληλο για κάθε σας ανάγκη. Με το Tork Xpressnap® εξοικονομείτε χρόνο και προσθέτετε σημαντική αξία στην επιχείρησή σας.

Εξοικονόμηση με κάθε χαρτοπετσέτα

Ο χρόνος είναι πάντα περιορισμένος. Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας με διανομή μία μία από την Tork Xpressnap Επιτραπέζια Δοσομετρική Συσκευή Χαρτοπετσετών και μειώστε τη χρήση χαρτοπετσετών κατά έως και 25%.*
Δοσομετρική συσκευή με χαρτοπετσέτες πάνω σε ένα ξύλινο τραπέζι

Καλύτερη υγιεινή για την επιχείρησή σας

Προωθήστε έναν ασφαλή και καθαρό χώρο για το προσωπικό και τους επισκέπτες σας, με προϊόντα σχεδιασμένα να εστιάζουν στην υγιεινή. Οι δοσομετρικές συσκευές Tork Xpressnap είναι πλήρως καλυμμένες για να ελαχιστοποιούνται τα σημεία επαφής, διασφαλίζοντας ότι οι χαρτοπετσέτες αγγίζονται μόνο όταν χρησιμοποιούνται και ότι προστατεύονται από οποιαδήποτε βρωμιά και υγρασία.
Λιγότερα απόβλητα, μικρότερος αντίκτυπος
Με την Tork Xpressnap Δοσομετρική Συσκευή Χαρτοπετσετών Πάγκου μπορείτε να μειώσετε τα απορρίμματα κατά έως και 43%** χάρη στην έξυπνη διανομή μία μία, συμβάλλοντας σε πιο συνειδητή χρήση με χαρτοπετσέτες κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένα υλικά.

Διαχρονικά σχέδια για κάθε ανάγκη

Ανεξάρτητα από το στιλ ή την προτίμηση, η μεγάλη σειρά σχεδίων μας περιλαμβάνει κατάλληλες επιλογές για κάθε είδους επιχείρηση. Προσαρμόστε τις προβολές για να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή επιλέξτε τις δοσομετρικές συσκευές μας σε χρώμα αλουμινίου ή καρυδιάς για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Συμπαγής και κομψός σχεδιασμός, ελαχιστοποιεί τη χρήση χώρου στον πάγκο

Δοσομετρική συσκευή χαρτοπετσετών σε χρώμα καρυδιάς γεμάτη με χαρτοπετσέτες

Ασύγκριτη λειτουργικότητα

Οι δοσομετρικές συσκευές Tork Xpressnap και Tork Xpressnap Fit® έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες του προσωπικού. Συνδυάζουν υψηλή χωρητικότητα χαρτοπετσετών με δείκτες αναπλήρωσης και πλάκες κλειδώματος για έξυπνο άνοιγμα και εφοδιασμό. Παρέχουν ασύγκριτη εύχρηστη λειτουργικότητα για κάθε εγκατάσταση.

Εξατομικεύσιμο παράθυρο προβολής AD-a-Glance

Μια δοσομετρική συσκευή χαρτοπετσετών γεμάτη με χαρτοπετσέτες

Υπάρχει μια δοσομετρική συσκευή Tork Xpressnap για κάθε ανάγκη

Εξερευνήστε τα δύο μας συστήματα δοσομετρικής συσκευής για να καλύψετε τις συγκεκριμένες σας ανάγκες. Επιλέξτε το δικό σας σύστημα δοσομετρικής συσκευής Tork Xpressnap.

Παραπομπές

* Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές δοσομετρικές συσκευές 
** Βάσει έρευνας που συγκρίνει την κατανάλωση και το βάρος του συστήματος Tork Xpressnap Πάγκου έναντι του παραδοσιακού συστήματος δοσομετρικής συσκευής Tork (271600 με 109035)