Εστίαση

Δώστε την εντύπωση και την ατμόσφαιρα που επιδιώκετε, με χαρτοπετσέτες και συνδυασμούς επιτραπέζιων προϊόντων που συμπληρώνουν το θεματικό σας. Είτε σερβίρετε γρήγορα σνακ, είτε μόνο ποτά ή γεύματα πέντε πιάτων, μπορούμε να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα με προϊόντα που προσφέρουν την απόδοση και λειτουργικότητα που χρειάζεστε.

Self-service

Το να διατηρείτε την ομαλή ροή των πελατών, δίνοντάς τους παράλληλα την επιλογή που θέλουν, αποτελεί πρόκληση για την υγιεινή. Η αναπλήρωση, η διαχείριση απορριμμάτων και η αποθήκευση πρέπει να είναι μια όσο το δυνατόν πιο εύκολη διαδικασία. Η σειρά των έξυπνων προϊόντων εξυπηρέτησης που διαθέτουμε, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Tork Xpressnap δοσομετρική συσκευή χαρτοπετσετών, έχει σχεδιαστεί για την αύξηση της αποτελεσματικότητας, έτσι ώστε το προσωπικό σας να μπορεί να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην ικανοποίηση των πελατών, ακόμη και σε ώρες αιχμής.

Προτεινόμενα προϊόντα

Πλήρεις υπηρεσίες

Οι πελάτες σας παρατηρούν ότι η γαστριμαργική εμπειρία τους έχει τελειοποιηθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα προϊόντα καθαρισμού και σκουπίσματος που διαθέτουμε προσφέρουν αδιαμφισβήτητη υγιεινή, αλλά και οι τελευταίες πινελιές για τα τραπέζια σας μπορούν να φέρουν σημαντικά αποτελέσματα. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα ώστε να βελτιώνουν τη γαστριμαργική εμπειρία που θέλετε να προσφέρετε.

Προτεινόμενα προϊόντα

Drive-Thru

Οι μετακινούμενοι πελάτες σας επιστρέφουν ξανά σε εσάς εφόσον καλύπτετε τις ανάγκες τους, γρήγορα και αξιόπιστα. Τα προϊόντα μας για εστιατόρια Drive-Thru αυξάνουν την αποδοτικότητα και ικανοποιούν τον πελάτη.

Προτεινόμενα προϊόντα

Εκτύπωση κατά παραγγελία

Οι χαρτοπετσέτες μας έχουν σχεδιαστεί για να αποδίδουν. Αλλά γιατί να μην τα κάνουμε να δουλέψουν λίγο πιο σκληρά; Γνωρίζατε ότι το 75% των χρηστών χαρτοπετσέτας παρατηρούν την εκτύπωση στη χαρτοπετσέτα; Η εκτύπωση είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για την προώθηση της επωνυμίας σας και σας βοηθά να κάνετε μια εκδήλωση ακόμα πιο ξεχωριστή. Χάρη στην κατά παραγγελία εκτύπωση, οι δυνατότητές σας είναι απεριόριστες! Σας προσφέρουμε εκτύπωση κατά παραγγελία σε όλες τις χαρτοπετσέτες των δοσομετρικών συσκευών μας, καθώς και σε μια μεγάλη ποικιλία απλών χαρτοπετσετών. Η εκτύπωση σας βοηθά να κάνετε καλή εντύπωση και να προσφέρετε μια αξέχαστη γαστριμαργική εμπειρία στους πελάτες σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο πωλήσεων Tork.