Κερδίστε πόντους LEED με την Tork

Κερδίστε πόντους LEED με την Tork

Το LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα αξιολόγησης οικολογικών κτηρίων στον κόσμο. Είναι διαθέσιμο για διάφορα προγράμματα οικοδόμησης κτηρίων, κοινοτήτων και κατοικιών, ενώ παρέχει ένα πλαίσιο για τη δημιουργία υγιεινών, εξαιρετικά αποδοτικών και οικονομικών οικολογικών κτηρίων. 


Αποκτώντας την πιστοποίηση LEED, η εταιρεία σας μπορεί να ενισχύσει την εικόνα της ως οικολογική επιχείρηση και να την χρησιμοποιήσει για να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να προσελκύσει και να διατηρήσει ταλαντούχους ανθρώπους και να πετύχει τους στόχους της για βιωσιμότητα.


Πώς λειτουργούν οι πόντοι LEED;  

 
Το LEED λειτουργεί με τη χρήση ενός συστήματος πίστωσης, όπου διαφορετικές πτυχές σε σχέση με τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση ενός κτηρίου θα κερδίσουν τους πόντους για το κτήριο. Καθώς αυτοί οι πόντοι προστίθενται, ένα κτήριο μπορεί να λάβει την πιστοποίηση LEED σε βασικό, ασημένιο, χρυσό ή πλατινένιο επίπεδο.

Πολλά προϊόντα και υπηρεσίες Tork μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κερδίσει πόντους LEED για τις εγκαταστάσεις σας. Για παράδειγμα, κάνοντας την αλλαγή σε χαρτομάντηλα με πιστοποίηση τρίτου μέρους, μπορείτε να κερδίσετε έως 2 πόντους LEED, για οικολογικό καθαρισμό και αγορές και προμήθειες µε προτίμηση σε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Ένα κτήριο μπορεί επίσης να κερδίσει έως 5 πόντους σύμφωνα με τις απαιτήσεις για καινοτομία, εφαρμόζοντας για παράδειγμα το Tork EasyCube® ή εγκαθιστώντας το Tork PeakServe®. 

 

Αν βρίσκεστε τώρα στην Ασημένια κατηγορία LEED με 58 πόντους LEED, η αλλαγή σε χαρτομάντηλα και χειροπετσέτες Tork με πιστοποίηση τρίτου μέρους, μπορεί να σας αποφέρει έως 2 πόντους που θα σας οδηγήσουν στη Χρυσή κατηγορία πιστοποίησης LEED. 

Επικοινωνία

Κερδίστε πόντους LEED για την εγκατάστασή σας με προϊόντα και υπηρεσίες Tork

Παραπομπές

1Σταθμισμένος μέσος όρος των αποτελεσμάτων δύο πελατών του Tork EasyCube, κατόπιν μετρήσεων επί 158 ημέρες, πριν και μετά την εφαρμογή του Tork EasyCube™