Βελτιώστε κάθε σημαντική στιγμή

Εξασφαλίστε ταχύτερη ροή κυκλοφορίας στις κοινόχρηστες τουαλέτες σας, απελευθερώστε  το ανθρώπινο δυναμικό  και αποκτήστε μεγαλύτερη χωρητικότητα για να χειρίζεστε ακόμη και τις περιόδους μεγαλύτερης αιχμής.

 • Αερολιμένας

  Προετοιμασία για τα καλοκαιρινά πλήθη

  Είναι άνοιξη και η Kirsten Paarup είναι απασχολημένη. Το καλοκαίρι πλησιάζει και το αεροδρόμιο του Billund, το δεύτερο πιο μεγάλο αεροδρόμιο της Δανίας, θα γεμίσει με επιβάτες που φτάνουν ή αναχωρούν από τα τρία γειτονικά θεματικά πάρκα: τη Legoland Billund, τη Lalandia Aquadome και το Lion Park στο Givskud Zoo. Με τη δωδεκαετή πείρα της στη διαχείριση του προσωπικού καθαρισμού στο αεροδρόμιο, η Kirsten γνωρίζει ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος διαχείρισης των καλοκαιρινών πληθών: ο προγραμματισμός.
 • λιανικός

  Η τέχνη της αναπλήρωσης χειροπετσετών για πέντε εκατομμύρια επισκέπτες

  Κάθε χώρα διαθέτει σημαντικούς τουριστικούς πόλους έλξης. Η Γαλλία έχει το Λούβρο. Η Ιταλία έχει τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Η Σουηδία έχει ένα κατάστημα στα δάση του Χάλαντ. Με περισσότερους από πέντε εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, το Gekås in Ullared ήταν η προφανής επιλογή για την πιλοτική έρευνα πάνω στο νέο και καινοτόμο σύστημά μας για χειροπετσέτες Tork PeakServe®.
  Shoppa_kassan_original.jpg
  «Το σύστημα αυτό το χρειαζόμασταν. Θέλουμε να τοποθετήσουμε το Tork PeakServe παντού στο πολυκατάστημα. Διευκολύνει την εργασία μας. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το θέμα της χειροπετσέτας δεν είναι σημαντικό, για μας είναι πρωτεύον.»
 • Εκπαίδευση

  Εξασφαλίστε ένα ευχάριστο ακαδημαϊκό περιβάλλον όλες τις ώρες

  Η συνεχής παροχή χειροπετσετών για την εξασφάλιση της σωστής υγιεινής των χεριών συμβάλλει στην αποκόμιση θετικής εμπειρίας στις τουαλέτες και δείχνει την αφοσίωση του εκπαιδευτικού' ιδρύματος στην ευημερία διδασκομένων και διδασκόντων. Το Tork PeakServe εξασφαλίζει διαθεσιμότητα των χειροπετσετών όλο το εικοσιτετράωρο επί επτά ημέρες την εβδομάδα και έτσι επιτρέπει τη σωστή υγιεινή των χεριών, που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μικροβίων και μικρά ποσοστά απουσίας.
  Education_Original.png
  Τα μέλη του προσωπικού διαπίστωσαν ότι σκύβουν λιγότερο για να μαζέψουν σκουπίδια από το πάτωμα, καθώς το Tork PeakServe δεν διανέμει πάνω από μία χειροπετσέτα τη φορά.
 • Βιομηχανία

  Αφοσίωση στην παραγωγικότητα και την ευημερία των εργαζομένων

  Η αύξηση χώρου στις τουαλέτες παρέχει μια καλύτερη εμπειρία στους χρήστες, αυξάνει τα πρότυπα υγιεινής και εξαλείφει τα εμπόδια για σύντομη διέλευση των εργαζομένων. Η Smurfit Kappa, κορυφαία προμηθεύτρια χάρτινων συσκευασιών παγκοσμίως, δοκίμασε το Tork PeakServe για να διαπιστώσει αν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες 100 υπαλλήλων που εργάζονται σε τρεις βάρδιες. Διαβάστε όσα είπε η ομάδα μετά από τη δοκιμή αυτής της επαναστατικής δοσομετρικής συσκευής χειροπετσετών.
  Manufacturing_Original.png
  «Το Tork PeakServe® έχει βελτιώσει την εμφάνιση των τουαλετών μας. Έχουν λιγότερη ακαταστασία και λιγότερα απορρίμματα, ενώ απαιτούν λιγότερο χρόνο αναπλήρωσης.»
 • Αναψυχή

  Κατάλληλο για κάθε στιγμή σε περιβάλλον με υψηλή πίεση

  Οι βρώμικες και πολυπληθείς τουαλέτες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους επισκέπτες πολυσύχναστων χώρων. Οι Tork PeakServe® Δοσομετρικές Συσκευές Χειροπετσετών έχουν σχεδιαστεί ακόμη και για τις πιο πολυσύχναστες τουαλέτες, παρέχοντας στους επισκέπτες μια ομαλή εμπειρία. Έτσι οι επισκέπτες σας έχουν τον χρόνο να αξιοποιήσουν τις εγκαταστάσεις σας στο έπακρο, ενώ η δυσφορία του προσωπικού καθαριότητας μειώνεται. Διαβάστε πώς το Tork PeakServe κάνει τις χειροπετσέτες να διαρκούν περισσότερο, ακόμη και με χίλιους επισκέπτες την ημέρα, στο πολυσύχναστο πάρκο ψυχαγωγίας εσωτερικού χώρου HopLop.
  HopLop-riitta-hynninen_orginal.jpg
  Με το Tork PeakServe, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα εξαντληθούν οι χειροπετσέτες. Γεμίζοντας τις δοσομετρικές συσκευές το πρωί, οι χειροπετσέτες αρκούν για όλη την ημέρα, ακόμη και τις ημέρες με τον περισσότερο κόσμο.
 • Γραφεία

  Εξασφαλίστε καθημερινή ευημερία

  Η εμπειρία υψηλής ποιότητας στις τουαλέτες σας δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για τους υπαλλήλους σας και δίνει τη σωστή εικόνα στους επισκέπτες σας. Το Tork PeakServe® σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε τον πήχη για ανώτερη εμπειρία στις τουαλέτες, εξασφαλίζοντας ευημερία για το προσωπικό σας, λιγότερες αναρρωτικές άδειες και ξενοιασιά στον χώρο εργασίας.
  Tork-PeakServe-office_original.jpg
 • Τομέας υγείας

  Προστασία των προτύπων υγιεινής

  Οι τουαλέτες επισκεπτών των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης είναι δύσκολο να διατηρούν συνεχώς ψηλά το επίπεδο υγιεινής τους, λόγω των ακανόνιστων διακυμάνσεων στην επισκεψιμότητά τους. Το Tork PeakServe® μειώνει τον αριθμό των ελέγχων στις δοσομετρικές συσκευές, επιτρέποντας στο προσωπικό καθαριότητας να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο καθάρισμα των σημαντικών χώρων. Η συνεπής παροχή χαρτοπετσετών στις κοινόχρηστες τουαλέτες ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο μολύνσεων.
  Tork-PeakServe-healthcare_original.jpg
 • Γενικά

  Αυξήστε την αποδοτικότητα στις τουαλέτες

  Η τελευταία μας καινοτομία αυξάνει τον πήχη στην απρόσκοπτη, συνεχή ροή χειροπετσετών. Η λεπτή δοσομετρική συσκευή μας έχει 35% μεγαλύτερη χωρητικότητα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αγοράς. Ανακαλύψτε πώς το Tork PeakServe® μπορεί να σας βοηθήσει να αποφεύγετε την εξάντληση του χαρτιού, να εξυπηρετείτε περισσότερους επισκέπτες μέχρι την επόμενη αναπλήρωση και να βελτιώνετε την εμπειρία στις τουαλέτες όλων των εγκαταστάσεων, ανεξάρτητα από τον κλάδο.
  General_Original.jpg
 • Αερολιμένας
  tumbnailItemImage
 • λιανικός
  tumbnailItemImage
 • Εκπαίδευση
  tumbnailItemImage
 • Βιομηχανία
  tumbnailItemImage
 • Αναψυχή
  tumbnailItemImage
 • Γραφεία
  tumbnailItemImage
 • Τομέας υγείας
  tumbnailItemImage
 • Γενικά
  tumbnailItemImage

Δοκιμάστε το Tork PeakServe® δωρεάν

Ανακαλύψτε πώς η επαναστατική μας δοσομετρική συσκευή χειροπετσετών μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία των επισκεπτών σας στις τουαλέτες.

Καλέστε μας αμέσως:

+302102705700

Δωρεάν δοκιμή

Εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή του Tork PeakServe®

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε δωρεάν δοκιμή και να μάθετε πώς το Tork PeakServe® μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας σε πολυσύχναστες τουαλέτες.

Παρακαλούμε εισαγάγετε το όνομά σας
Παρακαλούμε εισαγάγετε το επώνυμό σας
Παρακαλούμε εισαγάγετε μια έγκυρη διεύθυνση email
Εισαγάγετε το τηλέφωνο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.
Εισαγάγετε την εταιρεία
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο.

Η παρούσα φόρμα ζητά τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να μπορούμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας μέσω email. Ρίξτε μια ματιά στους όρους χρήσης μας και στην πολιτική απορρήτου για μια λεπτομερή περιγραφή σχετικά με το πώς προστατεύουμε και διαχειριζόμαστε τα υποβληθέντα δεδομένα σας.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι διαβάσατε και κατανοήσατε τις πληροφορίες που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα και τους όρους χρήσης
παρακαλώ συμπληρώστε recaptcha
Το Tork PeakServe παρέχει περισσότερη ευελιξία στο προσωπικό καθαριότητας

Περισσότερη ευελιξία σημαίνει περισσότερος χρόνος για καθάρισμα

 • Διπλασιάστε τις χειροπετσέτες που μπορείτε να μεταφέρετε, καθώς είναι συμπιεσμένες κατά 50%* 
 • Μειώστε τον χρόνο αναπλήρωσης στο μισό με έως και 2.100 χειροπετσέτες ανά δοσομετρική συσκευή* 
 • Η δοσομετρική συσκευή, παρά τον μικρό της όγκο, προσφέρει 35% μεγαλύτερη χωρητικότητα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αγοράς.*

Το Tork PeakServe επιτρέπει στους επισκέπτες να μπαινοβγαίνουν γρηγορότερα

Οι επισκέπτες μπαινοβγαίνουν γρηγορότερα

 • Αποφύγετε το άδειασμα με 250% περισσότερες χειροπετσέτες*
 • Η γρηγορότερη διανομή εξυπηρετεί τους επισκέπτες σε 3 δευτερόλεπτα, δηλαδή πιο γρήγορα από όσο διαρκεί το στέγνωμα με στεγνωτήρα Jet Air
 • Εξυπηρετούνται έως και 600 επισκέπτες παραπάνω μέχρι την επόμενη αναπλήρωση*

Λιγότερα απορρίμματα και χαμηλή κατανάλωση

Λιγότερα απορρίμματα και χαμηλή κατανάλωση

 • Χάρη στο Continuous, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα χειροπετσετών της Tork, η λήψη μιας χειροπετσέτας είναι πάντα απρόσκοπτη και εύκολη
 • Χαμηλότερη κατανάλωση χάρη στη διανομή μίας χειροπετσέτας τη φορά
 • Λιγότερα δρομολόγια μεταφοράς χάρη στις μικρότερες δεσμίδες, με αποτέλεσμα τον μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Η τελευταία μας καινοτομία αναλυτικά

Οι νέες μας χειροπετσέτες είναι συμπιεσμένες, ώστε να χωρά η διπλάσια ποσότητα σε λιγότερο χώρο. Το σύστημα είναι συνεχές:
Οι συμπιεσμένες δεσμίδες Tork PeakServe σφραγίζονται η μία με την άλλη κατά το γέμισμα και οι χειροπετσέτες συνδέονται για διάθεση χωρίς διακοπή.
1

Συμπίεση

Οι δεσμίδες είναι συμπιεσμένες κατά 50% και παρέχουν έως και 2.100 χειροπετσέτες ανά δοσομετρική συσκευή*
2

Έξυπνη αναπλήρωση

Οι δεσμίδες τοποθετούνται από κάτω για γρήγορη αναπλήρωση ανά πάσα στιγμή. Οι δεσμίδες σφραγίζουν μεταξύ τους κατά την αναπλήρωση
3

Εύκολη διανομή

Οι δεσμίδες διανέμουν μία χειροπετσέτα τη φορά χωρίς διακοπές