Διασφαλίστε το νέο πρότυπο υγιεινής με το Tork PeakServe

Διασφαλίστε το νέο πρότυπο υγιεινής με το Tork PeakServe

Η διανομή μίας χειροπετσέτας τη φορά βοηθά στην προώθηση της υγιεινής αφού οι άνθρωποι αγγίζουν μόνο τις πετσέτες που θα χρησιμοποιήσουν. Λαμβάνετε, επίσης, μια λύση στεγνώματος των χεριών με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην αγορά1 που σας βοηθά να διασφαλίσετε το νέο πρότυπο υγιεινής με λιγότερες ελλείψεις και εξυπηρέτηση περισσότερων ατόμων μεταξύ των αναπληρώσεων.

Η οικογένεια Tork PeakServe μεγαλώνει

Η τελευταία μας καινοτομία, το σύστημα χειροπετσετών Tork PeakServe® Continuous™, έχει ορίσει ένα νέο πρότυπο για μια υγιεινή, ομαλή ροή χειροπετσετών. Τώρα, η Tork προσφέρει νέα αναλώσιμα Tork PeakServe Advanced. Με τρεις εκδόσεις δοσομετρικών συσκευών και δύο είδη αναλωσίμων, το Tork PeakServe σας επιτρέπει να εξυπηρετείτε ολόκληρη την εγκατάστασή σας με το ίδιο σύστημα, μειώνοντας την πολυπλοκότητα της συντήρησης και διασφαλίζοντας παράλληλα ότι μια πετσέτα είναι πάντα διαθέσιμη.

Εξυπηρετήστε όλη την εγκατάστασή σας με το ίδιο σύστημα

Το Tork PeakServe διατίθεται ως κανονικές και mini δοσομετρικές συσκευές και ως προσαρμογείς για εντοιχιζόμενα ντουλάπια πετσετών. Αυτό σας επιτρέπει να εξυπηρετήσετε τουαλέτες με διαφορετικές ροές κυκλοφορίας, διατάξεις και μεγέθη με το ίδιο σύστημα και να διασφαλίσετε το νέο πρότυπο υγιεινής. Η Tork προσθέτει τώρα στην επιτυχία και παρουσιάζει νέα υψηλής ποιότητας αναλώσιμα που προσφέρουν απαλότητα και βελτιωμένη απόδοση7 για τη προώθηση της υγιεινής των χεριών. 

Μαρτυρίες

Είστε έτοιμοι να συνομιλήσετε με έναν από τους ειδικούς μας στην υγιεινή; Ζητήστε μια προσφορά τώρα.

Παραπομπές

1Σε σύγκριση με το μακρύτερο ρολό χειροπετσετών του ανταγωνιστή στην Ευρώπη
2Increasing Hand Washing Compliance with a Simple Visual Cue, Ford et al. 2014
3Σε σύγκριση με τα αναλώσιμα Tork H2 Universal 150299 και τη δοσομετρική συσκευή 552000
4Σε σύγκριση με τα αναλώσιμα Tork H2 Universal 150299
5Όταν χρησιμοποιείται με το Tork PeakServe® Continuous Χειροπετσέτα
6Με βάση τα δεδομένα από τη δοκιμή πεδίου που έδειξε ότι σε πάνω από 10.000 πετσέτες δεν σημειώθηκε κενό σε πάνω από το 99,9% των φορών
7Σε σύγκριση με τα αναλώσιμα Tork PeakServe Universal
8Σε σύγκριση με τη χρήση μονόφυλλων διπλωμένων χειροπετσετών Tork Advanced σε εντοιχιζόμενα ντουλάπια
9Βάσει μιας αξιολόγησης κύκλου ζωής που επαληθεύτηκε από το IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, το 2017, κατά την οποία ελήφθησαν υπόψη οι διαδικασίες που αποφεύγονται.