Εκπαίδευση για την υγιεινή των χεριών

Εκπαίδευση για την υγιεινή των χεριών

Με βάση τις 4 στιγμές του ΠΟΥ για υγιεινή των χεριών σε οίκους περίθαλψης, η εκπαιδευτική μας λύση δίνει τη δυνατότητα σε εσάς και το προσωπικό σας να εκπαιδευτείτε και να βελτιώνεστε σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, σε εικονική πραγματικότητα.
Νοσηλεύτριες που δοκιμάζουν γυαλιά VR (εικονικής πραγματικότητας)

Βελτιώστε την υγιεινή των χεριών σας στην εικονική πραγματικότητα

Φορέστε τα ακουστικά VR σας και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα βάρδια στην εικονική μονάδα περίθαλψης. Με μια σειρά πραγματικών καταστάσεων, μπορείτε να εξασκηθείτε στις 4 στιγμές για υγιεινή των χεριών του ΠΟΥ για οίκους περίθαλψης.

VR-glasses_800x200.jpg  


Κάντε λήψη της εφαρμογής 

Όλα όσα χρειάζεστε είναι ένα smartphone συμβατό με VR (εικονική πραγματικότητα), ακουστικά εικονικής πραγματικότητας με τηλεχειριστήριο, ή κάτι αντίστοιχο, για να καθοδηγήσετε το παιχνίδι και την εφαρμογή Tork VR Training για Μονάδες Περίθαλψης. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο AppStore, Google Play και Oculus Store.
Για Iphone/IOS, συνιστούμε: Ακουστικά Merge VR (δεν απαιτείται τηλεχειριστήριο για αυτά τα ακουστικά, καθώς θα κάνετε κλικ στα ακουστικά για να καθοδηγήσετε το παιχνίδι), https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Για τηλέφωνα Android: Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ακουστικών VR από την οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το τι τηλέφωνο έχετε. Τα πάντα από χαρτόνι
 
Πώς να κάνετε λήψη:
 
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε γυαλιά VR που λειτουργούν με το Smartphone σας
  • Κάντε λήψη της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας μέσω του AppStore ή του GooglePlay
  • Συνδέστε το τηλεχειριστήριο με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth
  • Ξεκινήστε την εφαρμογή και τοποθετήστε το Smartphone στα γυαλιά σας VR
  • Προσαρμόστε και βαθμονομήστε
  • Μπείτε στον ψηφιακό μας κόσμο 
Νοσηλεύτριες σε συνάντηση

Εικονική πραγματικότητα για καλύτερη κατάρτιση

Η εικονική πραγματικότητα δεν είναι μόνο διασκεδαστική και ελκυστική ως εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και πολύ αποτελεσματική στην προώθηση της αλλαγής συμπεριφοράς. Σύμφωνα με έρευνα, όταν πραγματοποιούμε ή προσομοιώνουμε μία ενέργεια, θυμόμαστε έως και το 90%.

Εκπαίδευση που βασίζεται στις τελευταίες έρευνες

Η εκπαίδευση Tork VR Clean Hands για Μονάδες Περίθαλψης βασίζεται στις οδηγίες του ΠΟΥ σχετικά με την υγιεινή των χεριών σε οίκους περίθαλψης. Για να αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την προώθηση της αλλαγής συμπεριφοράς και τη βελτίωση στη συμμόρφωση της υγιεινής των χεριών, αναπτύξαμε την εκπαίδευση σε στενή συνεργασία με Μονάδες Περίθαλψης, συμπεριφορικούς επιστήμονες και άλλους ειδικούς.