Gekås-Ullared_800x500.jpg


Περισσότερες πωλήσεις με καλύτερη εμπειρία στην τουαλέτα

Καλύτερη τουαλέτα σημαίνει καλύτερες πωλήσεις. Το Τοrk PeakServe σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους αγοραστές, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους και τις δαπάνες τους και μειώνοντας ταυτόχρονα το στρες και την ενόχληση για το προσωπικό καθαρισμού σας. Δείτε πως το Τοrk PeakServe® βοηθά την ομάδα της Gekås Ullared, διατηρώντας τις τουαλέτες σε άψογη κατάσταση για 5000 αγοραστές σε καθημερινό επίπεδο.


Η τέχνη της αναπλήρωσης χειροπετσετών για πέντε εκατομμύρια επισκέπτες

Κάθε χώρα διαθέτει σημαντικούς τουριστικούς πόλους έλξης. Η Γαλλία έχει το Λούβρο. Η Ιταλία έχει τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Η Σουηδία έχει ένα κατάστημα στα δάση του Χάλαντ. Με περισσότερους από πέντε εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, το Gekås στο Ullared ήταν η προφανής επιλογή για την πιλοτική έρευνα πάνω στο νέο και καινοτόμο σύστημά μας για χειροπετσέτες Τοrk PeakServe®.

 

Το κατάστημα που ξεκίνησε στο ισόγειο μίας βίλας το 1967 είναι σήμερα ένα πολυκατάστημα επιφάνειας όσο πέντε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Εδώ αναζήτησαν προσφορές προϊόντων 4,8 εκατομμύρια άνθρωποι το 2016. Ο μέσος πελάτης βρίσκεται στο κατάστημα 4 ώρες και 43 λεπτά και οι περισσότεροι από αυτούς επισκέπτονται μία από τις 115 τουαλέτες αρκετές φορές. 

 

«Διαθέτουμε επί του παρόντος 35-40 άτομα που καθαρίζουν στο Gekås, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν δυσκολίες», αναφέρει η Ulrika Kerttu, υπεύθυνη τοποθεσίας της Sodexo, της εταιρείας που διαχειρίζεται την καθαριότητα στο Gekås. «Κάθε τουαλέτα στο πολυκατάστημα καθαρίζεται τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, και πολλές ακόμα συχνότερα. Ωστόσο, είναι σχεδόν αδύνατο να προλαβαίνουμε διαρκώς την αναπλήρωση των χειροπετσετών, εφόσον υπάρχουν τόσοι πολλοί πελάτες που ακόμα και οι καθαριστές πρέπει να περιμένουν στην ουρά για να καθαρίσουν. Οι χειροπετσέτες δεν πρέπει να τελειώνουν και αυτό δημιουργεί άγχος στο προσωπικό μας.»


Δοκιμή του Τοrk PeakServe

Τον Δεκέμβριο του 2016, επτά δοσομετρικές συσκευές Τοrk Xpress® Multifold Τοwel αντικαταστάθηκαν με το νέο σύστημα χειροπετσέτας Τοrk PeakServe® Continuous®.


«Επιλέξαμε να τις τοποθετήσουμε στις τουαλέτες του εστιατορίου», λέει η Ulrika Kerttu. «Έχουν πάντα πολύ κόσμο και εκεί μπορέσαμε να τις δοκιμάσουμε στις πιο σκληρές συνθήκες με την πιο συχνή χρήση.» 


Μετά από δοκιμές σχεδόν μισού έτους, το νέο σύστημα αξιολογείται ως εξαιρετικό. «Είναι καταπληκτικό! Είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε.» 


Ένα εξολοκλήρου νέο σύστημα για χειροπετσέτες, το Τοrk PeakServe αποτελείται από ένα νέο τύπο χειροπετσέτας και συνδυάζει τη μεγάλη χωρητικότητα με τη μοναδική, γρήγορη και μη διακοπτόμενη δοσομέτρηση. Οι νέες πετσέτες είναι συμπιεσμένες, για να επιτρέπουν στη δοσομετρική συσκευή να χωράει 250% περισσότερες πετσέτες σε σύγκριση με τα υφιστάμενα συστήματα χειροπετσέτας.


«Έχει τεράστια διαφορά. Δεν χρειάζεται να τροφοδοτούμε πετσέτες με την ίδια συχνότητα. Επειδή οι πετσέτες είναι συμπιεσμένες δεν σημαίνει απλά ότι η δοσομετρική συσκευή χωράει περισσότερες από 100 πετσέτες, αλλά ότι καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο αποθήκευσης και στα αμαξίδια καθαριότητας», δηλώνει η Ulrika Kerttu.


Γρήγορη αναπλήρωση

Το Τοrk PeakServe μειώνει το χρόνο αναπλήρωσης στο μισό και ανατροφοδοτείται οποτεδήποτε. Οι δεσμίδες εισάγονται από κάτω, ενώ οι πετσέτες χορηγούνται από πάνω, με πολύ λίγη προσπάθεια.

 

Σημαντικό για την ικανοποίηση του πελάτη 

Μία πρόσφατη έρευνα* έδειξε ότι οι βρώμικες και πολυπληθείς τουαλέτες είναι το σημαντικότερο θέμα ανησυχίας για τους επισκέπτες πολυσύχναστων χώρων. Σε ποσοστό 71% βίωσαν μία αρνητική εμπειρία στη χρήση της τουαλέτας σε μέρος που προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την επιχειρηματική δραστηριότητα, επειδή δύο στους πέντε που βίωσαν μία τέτοια εμπειρία το διηγούνται στους φίλους τους. Ο Håkan Pettersson, εκπρόσωπος πωλήσεων στο Ahnviks, που προμηθεύει επί του παρόντος υλικά υγιεινής στο Gekås, ανυπομονεί για την έναρξη χρήσης του Τοrk PeakServe. «Το Τοrk PeakServe προσφέρει κάτι που δεν υπήρχε πριν και έχει πολλές προοπτικές. Τώρα που έχουμε διαπιστώσει τα οφέλη στην πραγματικότητα, είναι σαφές ότι το σύστημα ταιριάζει με τις ανάγκες των πολυσύχναστων χώρων. Ανυπομονούμε να ενσωματώσουμε το σύστημα στο δικό μας πλαίσιο.»
 
*Με βάση έρευνα του IPSOS σε 3.000 άτομα στις ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία και Σουηδία που έχουν επισκεφθεί έναν πολυσύχναστο χώρο τους τελευταίους 9 μήνες.
«Το σύστημα αυτό το χρειαζόμασταν. Θέλουμε να τοποθετήσουμε το Tork PeakServe παντού στο πολυκατάστημα. Διευκολύνει την εργασία μας. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το θέμα της χειροπετσέτας δεν είναι σημαντικό, για μας είναι πρωτεύον.»
Ulrika Kerttu, Υπεύθυνη τοποθεσίας, Sodexo