Royal Randwick Racecourse Rectangle.jpg

Και έφυγαν και αγωνίζονται

Ο ιππόδρομος Royal Randwick Racecourse είναι ένας παγκόσμιας κλάσης ιππόδρομος για ιπποδρομίες στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, με έως και 52.000 επισκέπτες που έρχονται στην εγκατάσταση σε οποιοδήποτε προγραμματισμένο αγώνα. Το κοινό είναι ένα μείγμα από μανιώδεις οπαδούς, θεατές που βάζουν στοιχήματα, «fashionistas» μέχρι οικογένειες, αλλά είναι όλοι εκεί για να ζήσουν τον ενθουσιασμό και τις συγκινήσεις της πρώτης αγωνιστικής κατηγορίας με το βροντερό ήχο των οπλών και τη γραμμή του τερματισμού μόλις λίγα μέτρα μακριά.

Τα πλήθη αρχίζουν να φθάνουν στις 11 π.μ. την Stakes Day και σε ελάχιστο χρόνο ολόκληρος ο χώρος είναι γεμάτος με ενθουσιώδεις συζητήσεις,, θορυβώδη γέλια και πολύχρωμα ρούχα που κατακλύζουν τους χώρους.
 
Μετά από μια ανακαίνιση αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων το 2013, το Royal Randwick είναι τώρα μια παγκόσμιας κλάσης εγκατάσταση για τους θεατές, για φαγητό και διασκέδαση τόσο στους αγώνες όσο και σε εκδηλώσεις. Με μια αίθουσα δεξιώσεων 1000 ατόμων, ένα πολύ μοντέρνο κοκτέιλ μπαρ και εστιατόριο, 18 εταιρικά θεωρεία, έξι εταιρικές σουίτες και τις γενικές εγκαταστάσεις διαχείρισης, ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έναν ευρύ συνδυασμό ενθουσιασμένων επισκεπτών, με όλους να μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο - το πάθος για τις ιπποδρομίες.
 
Με 52.000 πεινασμένα στόματα σε κάθε συνάντηση και οι 17 κουζίνες στον ιππόδρομο είναι υπό συνεχή πίεση απόδοσης - και το προσωπικό της κουζίνας του Randwick χρειάζεται προϊόντα που απλά λειτουργούν. Σε αντίθεση με άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου η ζήτηση αυξάνεται και μειώνεται, οι οπαδοί στο Royal Randwick χρειάζονται μια σταθερή προμήθεια τροφίμων και ποτών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας του αγώνα. Περιττό να πούμε ότι η ζήτηση στις εγκαταστάσεις της κουζίνας είναι τόσο σταθερή όσο και σκληρή, με χιλιάδες οπαδούς να καταβροχθίζουν πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ομοίως, έξω στους χώρους εξυπηρέτησης, η αποδοτικότητα είναι το κλειδί για να διασφαλιστεί ότι οι θαμώνες θα λάβουν το φαγητό τους με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να μην χάσουν αυτόν τον σημαντικό αγώνα.
 
Η ιστορία συνεχίζεται στις 40 τουαλέτες του Racecourse - που πρέπει να ανταποκριθούν στο ύψος της πρόκλησης χιλιάδων παθιασμένων οπαδών που περνούν μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις όλη την ημέρα. Όχι μόνο πρέπει να είναι οι τουαλέτες ισχυρές και ανθεκτικές και να ανταποκρίνονται στην πρόκληση της παροχής επαρκούς χαρτιού τουαλέτας, πετσετών χεριών και σαπουνιού για χιλιάδες οπαδούς - αλλά πρέπει επίσης να έχουν καλή εμφάνιση και να ταιριάζουν με το συγκεκριμένο αρχιτεκτονικό «στυλ» του χώρου.
 
Συνολικά, οι συνθήκες εργασίας στο Royal Randwick Racecourse κατά μέσο όρο τις ημέρες των αγώνων δεν είναι τίποτα λιγότερο από επίπονες - και το προσωπικό κάνει εξαιρετική δουλειά για να διασφαλίσει ότι κάθε οπαδός έχει πρόσβαση σε τρόφιμα και εγκαταστάσεις τουαλέτας καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Όλα λειτουργούν καλά, ιδιαίτερα η χωρητικότητα του συστήματος χαρτιού τουαλέτας Tork Elevation Toilet Paper, που είναι τεράστια και έτσι έχουμε συχνή λιγότερη ανανέωση των αποθεμάτων και λιγότερες ελλείψεις.

Chris Wilson

Διευθυντής Έργου, Αυστραλιανή Ιπποδρομιακή Αρχή