Διασφαλίστε σωστή υγιεινή με την εκπαίδευση και επιμόρφωση Tork

Διασφαλίστε σωστή υγιεινή με την εκπαίδευση και επιμόρφωση Tork

Μάθετε πώς να καθαρίζετε το δωμάτιο ασθενούς με τον σωστό τρόπο, με διαδραστική εκπαίδευση.

Διαδραστική Εκπαίδευση Tork Clean Hospital

Η διαδραστική εκπαίδευση Tork Clean Hospital είναι η ηλεκτρονική μας διαδραστική εκπαίδευση που έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη διαδικασία εκπαίδευσης στον καθαρισμό των δωματίων ασθενών ελκυστική και αποτελεσματική. Οι ασκήσεις βοηθούν στη διασφάλιση ότι το προσωπικό καθαρισμού εκτελεί τα καθήκοντά του σύμφωνα με τις συστάσεις και δοκιμάζει τις δεξιότητές του. 


Σχετικά με την διαδραστική εκπαίδευση Tork Clean Hospital:

Διδάξτε τα σωστά βήματα σχετικά με τον τρόπο καθαρισμού των δωματίων ασθενών. Μπορείτε να προσαρμόσετε μία δική σας έκδοση σύμφωνα με τις οδηγίες του νοσοκομείου ή της χώρας σας. Προσπελάστε την προσαρμοσμένη έκδοση επιλέγοντας τις Σύνθετες Ρυθμίσεις στο μενού στην επάνω δεξιά γωνία. Επιλέξτε ένα όνομα για την έκδοσή σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης (drag and drop) για να επεξεργαστείτε τα βήματα και τις εργασίες εκπαίδευσης. Αποθηκεύστε την εκπαίδευση και μοιραστείτε την με το προσωπικό σας. 


  • Περιλαμβάνει καθαρισμό μετά από εξιτήριο και καθημερινό καθαρισμό σε κατειλημμένο δωμάτιο
  • Εκπαιδευτείτε και ελέγξτε τις γνώσεις σας σχετικά με τις επιφάνειες συχνής επαφής
  • Παρέχει συμβουλές & κόλπα και στρατηγικές καθαρισμού
  • Διατίθεται σε πολλές γλώσσες
 
 
 

 

Διατίθεται ως βασική και προσαρμοσμένη με προτάσεις σε πολλές γλώσσες. Ένας επιτραπέζιος ή φορητός υπολογιστής σάς προσφέρει βέλτιστη εμπειρία χρήστη.


Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας στον τρόπο καταπολέμησης παθογόνων και στο ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες για τον επιτυχή καθαρισμό επιφανειών; Καθώς και να λάβετε συμβουλές σχετικά με το πώς να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας χρησιμοποιώντας την διαδραστική εκπαίδευση Tork Clean Hospital; Κατεβάστε την παρουσίαση της εκπαίδευσης Train-the-trainer. 

Ελέγξτε τις γνώσεις σας και κατεβάστε το δίπλωμά σας