Ελαχιστοποίηση του αντικτύπου άνθρακα

Ελαχιστοποίηση του αντικτύπου άνθρακα

Από τον Μάιο του 2023, μια σειρά από 27 επιλεγμένες υφιστάμενες δοσομετρικές συσκευές Tork στην Ευρώπη (εκτός Γαλλίας) έχουν πιστοποίηση για ουδέτερο* ισοζύγιο άνθρακα.

Οι εκπομπές άνθρακα έχουν μειωθεί και αντισταθμιστεί για αυτές τις δοσομετρικές συσκευές σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής**, από τις πρώτες ύλες μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής τους. 

Μια γυναίκα πλένει τα χέρια της και μια άλλη γυναίκα χρησιμοποιεί μια δοσομετρική συσκευή χαρτοπετσετών

Μάθετε περισσότερα για τις δοσομετρικές συσκευές με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα της Tork

Δείτε το βίντεο.

Μεγιστοποίηση της υγιεινής, ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του άνθρακα

solar-panels-800x500.jpg


Μειωμένες και αντισταθμισμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 

Όλες οι ουδέτερες ως προς τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα δοσομετρικές συσκευές της Tork παράγονται με τη χρήση πιστοποιημένης ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας. Για να επιτευχθεί το ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, οι υπόλοιπες εκπομπές άνθρακα έχουν αντισταθμιστεί μέσω επενδύσεων σε τρία περιβαλλοντικά προγράμματα με τον οργανισμό πιστοποίησης ClimatePartner.

Ουσιαστική αντιστάθμιση άνθρακα 

Για την αντιστάθμιση, η Tork συνεργάζεται με την ClimatePartner, μέλος της International Carbon & Offset Alliance. Αποδέχονται μόνο έργα με αξιόπιστα προγράμματα, όπως το Verified Carbon Standard (VCS), το Gold Standard και το Clean Development Mechanism(CDM). www.climatepartner.com


solar-panels-800x500.jpg

Λήψεις

solar-panels-800x500.jpg

Προγράμματα για το κλίμα για τον άνθρωπο και τον πλανήτη

Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα αντισταθμίζονται με πιστοποιημένα και τακτικά παρακολουθούμενα προγράμματα. Από την παροχή καθαρού πόσιμου νερού στην Καμπότζη μέχρι την προστασία των δασών στην Ινδονησία. Και επένδυση σε μαγειρικές εστίες εξοικονόμησης ενέργειας στην Ινδία σε συνδυασμό με ανάκτηση πλαστικού*** από τις παραλίες.

Βιώσιμη διαχείριση της υγιεινής

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Tork συμβάλλουν στη μείωση των επιπτώσεων στους ανθρώπους και τον πλανήτη. Εστιάζουμε σε βασικά θέματα που έχουν σημασία για εμάς, την επιχείρησή σας και τους πελάτες σας. Από πιστοποιημένες ίνες μέχρι ανανεώσιμες συσκευασίες και συστήματα ανακύκλωσης όπως το Tork PaperCircle®. Εστιάζουμε και στους ανθρώπους, βελτιώνοντας την προσιτή και εύκολη στη χρήση υγιεινή για όλους.


Οι τομείς εστίασής μας για τη βιωσιμότητα: ευημερία, υλικά & συσκευασία, χρήση & απόβλητα και διοξείδιο του άνθρακα

solar-panels-800x500.jpg

Παραπομπές

* Παράγονται με πιστοποιημένη ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια και γίνεται αντιστάθμιση με περιβαλλοντικά προγράμματα
** Eξαιρούνται οι ανταλλακτικές συσκευασίες
*** Δεν αντισταθμίζει τις εκπομπές άνθρακα