Χρήσιμα εργαλεία που βοηθούν στη βελτίωση της υγιεινής των χεριών και στον καθαρισμό επιφανειών

Αυτή η πανδημία είναι μια παγκόσμια κρίση και είναι σημαντικό οι εγκαταστάσεις του τομέα υγείας να δίνουν προτεραιότητα στην προμήθεια αντισηπτικών. Ωστόσο, εάν έχετε πρόσβαση σε νερό και σαπούνι, το πλύσιμο των χεριών είναι η προτιμώμενη επιλογή για να παραμείνετε υγιείς και να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά.

Πλύσιμο χεριών έναντι αντισηπτικού χεριών

Η καθαριότητα των χεριών σας είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μειώσετε τον κίνδυνο μετάδοσης, προστατεύοντας τον εαυτό σας και τους άλλους. Γενικά, τόσο το τακτικό πλύσιμο των χεριών, όσο και η χρήση αντισηπτικού χεριών, όταν γίνονται σωστά, είναι πολύ αποτελεσματικά στην εξουδετέρωση των περισσότερων μικροβίων και παθογόνων. Ωστόσο, λόγω της τρέχουσας πανδημίας του COVID-19, υπάρχει έλλειψη αποθεμάτων σε αντισηπτικά χεριών στον τομέα υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η υγιεινή των χεριών είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία πρόληψης της εξάπλωσης της μόλυνσης. Παρακολουθήστε το βίντεο για να ακούσετε την Carolyn Berland, PhD, να δίνει πέντε συμβουλές για το σωστό πλύσιμο των χεριών, ώστε να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Πώς να μειώσετε τον κίνδυνο μόλυνσης

Παρόλο που ο COVID-19 είναι ένας νέος ιός, έχει επιβεβαιωθεί ότι ο ιός εισέρχεται στο σώμα από τα μάτια, τη μύτη ή/και το στόμα, συνεπώς, για να μειώσετε τον κίνδυνο μόλυνσης:

Κάντε λήψη των σετ εργαλείων Ασφάλεια στην Εργασία της Tork.

Διαφορετικές επιχειρήσεις έχουν διαφορετικές ανάγκες υγιεινής. Κάντε λήψη των σετ εργαλείων Ασφάλεια στην Εργασία της Tork τα οποία θα σας βοηθήσουν να υποστηρίξετε την επιχείρησή σας στη δημιουργία πιο ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας για τους υπαλλήλους σας.