Τέσσερα άτομα που εργάζονται σε κουζίνα εστιατορίου

Προσδιορίστε τους παράγοντες σπατάλης χρόνου και βελτιστοποιήστε την αποδοτικότητα του εστιατορίου

Η εργασία σε ένα εστιατόριο έχει ταχύ ρυθμό και είναι διασκεδαστική, αλλά μπορεί γρήγορα να γίνει αγχωτική. Μπορεί να γίνει πρόκληση η διαχείριση των καθημερινών πιέσεων και η διασφάλιση εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών. Εάν είστε διαχειριστής εστιατορίου, εσείς και το προσωπικό σας αντιμετωπίζετε καθημερινά προκλήσεις που σχετίζονται με το χρόνο. Ο χρόνος είναι χρήμα και οι παράγοντες σπατάλης χρόνου κρύβονται παντού. 

 

Τι είναι ένας παράγοντας σπατάλης χρόνου; Ο παράγοντας σπατάλης χρόνου είναι κάτι που καταναλώνει μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει αρνητικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα. Με την εξάλειψη των παραγόντων σπατάλης χρόνου στις λειτουργίες σας, μπορείτε να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και να μειώσετε την πίεση στους εργαζομένους. Για να το κάνετε αυτό πρέπει πρώτα να εντοπίσετε, να προσδιορίσετε και τελικά να εξαλείψετε τους παράγοντες σπατάλης χρόνου κατά τη διάρκεια των εργασιών του προσωπικού σας.


Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους παράγοντες σπατάλης χρόνου σε εστιατόρια και πώς να τους εξαλείψετε.

TimeThieves_800x500.jpg  


Κοινοί παράγοντες σπατάλης χρόνου σε εστιατόρια και πώς να τους εξαλείψετε

Υπάρχουν ορισμένοι κοινοί παράγοντες σπατάλης χρόνου που ακούμε τους πελάτες μας να αναφέρουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν. Ίσως να αναγνωρίσετε έναν ή περισσότερους όταν ελέγχετε το δικό σας εστιατόριο.

Προτεινόμενα προϊόντα