Ένας καθαριστής που καθαρίζει παράθυρα

Η σημασία ενός καθαρού εργασιακού περιβάλλοντος για την ευημερία των εργαζομένων

Ένα καθαρό και υγιεινό γραφείο είναι το κλειδί στην ικανοποίηση των εργαζομένων. Στα άρθρα παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τη βελτίωση της εμπειρίας στον χώρο εργασίας βελτιστοποιώντας τις εργασίες καθαρισμού. Επίσης, θα δείτε πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό χρησιμοποιώντας τους πόρους που έχετε ήδη, αλλά με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας. 

 

Ως διαχειριστές κτιρίων, θέλετε να προσφέρετε μια απρόσκοπτη εμπειρία χωρίς παράπονα. Αλλά η διατήρηση του ελέγχου είναι δύσκολη και με τη βελτίωση των εργασίων υπό την διαρκή πίεση του κόστους γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον εργασίας είναι το κλειδί στην ικανοποίηση, την ευημερία και την παραγωγικότητα των εργαζομένων και μπορεί να βοηθήσει στην προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχων εργαζομένων. 


Μελέτες έχουν δείξει ότι το 72% των εργαζομένων διστάζουν να συστήσουν μια επιχείρηση με κακή υγιεινή στο γραφείο σε άτομα που αναζητούν εργασία, ενώ το 70% αισθάνεται ότι η κακή υγιεινή στο γραφείο πραγματικά επηρέασε την συνολική ικανοποίησή τους με την εργασία τους*. Με άλλα λόγια, το περιβάλλον εργασίας επηρεάζει συνολικά την ικανοποίηση των εργαζομένων και η υγιεινή παίζει σημαντικό ρόλο εδώ. Έρευνες δείχνουν επίσης ότι τα παράπονα για τους χώρους υγιεινής είναι τα πιο συνηθισμένα. Αυτός είναι ο λόγος η υψηλή και σταθερή ποιότητα καθαρισμού είναι κρίσιμης σημασίας. Ιδίως τώρα, όπου η υγιεινή είναι η κορυφαία προτεραιότητα.


Ο χώρος εργασίας των γραφείων εξελίσσεται συνεχώς και διαμορφώνεται με πιο ευέλικτο τρόπο βάσει των εκάστοτε δραστηριοτήτων. Αυτό επηρεάζει το πώς μετακινούνται οι εργαζόμενοι στον χώρο του γραφείου και η διασφάλιση σταθερής ποιότητας καθαρισμού σε αυτό το είδος δυναμικού περιβάλλοντος αποτελεί πρόκληση. Η διατήρηση του ελέγχου σε όλες τις πτυχές του γραφείου και η λήψη μέτρων εκ των προτέρων και όχι εκ των υστέρων αποτελεί πρόκληση.


Για να διατηρήσετε έναν υγιή και καθαρό χώρο εργασίας για τους εργαζομένους σας, χρειάζεστε νέους και έξυπνους τρόπους εργασίας. Με καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις υψηλής χωρητικότητας σε συνδυασμό με τον καθαρισμό βάσει δεδομένων, μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα, να εξοικονομήσετε χρόνο και να βελτιώσετε το περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό καθαρισμού, τους εργαζομένους στο γραφείο και τον εαυτό σας. Με τον τρόπο αυτό, θα αποκτήσετε αίσθηση ελέγχου και αυξημένο αίσθημα εμπιστοσύνης.


Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε έναν υψηλής και σταθερής ποιότητας καθαρισμό. 


Σχετικά με αυτό διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

tork_datadrivencleaning_male_cleaner_tablet_800x500.jpg   


Χρησιμοποιήστε καθαρισμό βάσει δεδομένων για να βελτιώσετε την ποιότητα καθαρισμού, την υγιεινή και την λειτουργική αποτελεσματικότητα 

Από την πανδημία, οι άνθρωποι έχουν έντονη ανάγκη να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι στον χώρο εργασίας. Στην πραγματικότητα, το 71% των εργαζομένων αναμένουν από τον εργοδότη τους να εφαρμόσει επιπλέον κύκλους καθαρισμού για να διασφαλιστεί η υγιεινή****. Και με υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα καθαρισμού και την υγιεινή, απαιτείται μεγαλύτερη ανάγκη για μεγιστοποίηση της απόδοσης και των πόρων καθαρισμού. Η αναβάθμιση σε καθαρισμό βάσει δεδομένων μπορεί να σας βοηθήσει να το επιτύχετε αυτό. 
 
Διασφαλίστε υψηλή ποιότητα και μειώστε τα παράπονα
Όλο και περισσότεροι διευθυντές εγκαταστάσεων αναγνωρίζουν ότι οι ψηφιακές λύσεις μπορούν να τους βοηθήσουν να διασφαλίσουν υψηλή ποιότητα καθαρισμού, κάτι που είναι απολύτως σωστό. Στην πραγματικότητα, ο καθαρισμός βάσει δεδομένων έχει αποδειχθεί ότι επιτυγχάνει έως και 30% υψηλότερη ικανοποίηση πελατών*****. Αυτό το επιτυγχάνει αυξάνοντας την λειτουργική απόδοση και δίνοντας τη δυνατότητα στο προσωπικό καθαρισμού να βελτιστοποιεί τους πόρους και να δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον. 
 
Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά τον χρόνο
Αυτός είναι ο λόγος που τόσες πολλές προοδευτικές εταιρείες έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν τον Καθαρισμό Tork Vision – το κορυφαίο λογισμικό διαχείρισης κτιρίων παγκοσμίως. Αυτή η λύση δίνει στο προσωπικό καθαρισμού πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σε ένα tablet ή smartphone, ώστε να μπορούν να λειτουργούν προληπτικά και να φροντίζουν ζητήματα πριν οδηγήσουν σε παράπονα.
 
Βελτιώστε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα
Εκτός από την παροχή βοήθειας στο προσωπικό καθαρισμού ακριβώς όταν και όπου απαιτείται, να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά ανά πάσα στιγμή και να υπερβούν τις προσδοκίες για την υγιεινή ακόμη και σε δυναμικούς και απαιτητικούς χώρους εργασίας, τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσφέρουν υψηλότερο επίπεδο ποιότητας καθαρισμού με λιγότερη προσπάθεια. Αυτό βοηθά στη μείωση των παραπόνων και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα και να βελτιστοποιείτε τις λειτουργίες, να διατηρείτε τον έλεγχο και να απολαμβάνετε ηρεμία. 
 
Προωθήστε τη βιωσιμότητα και την ευεξία
Ο Καθαρισμός Tork Vision συμβάλλει επίσης στη βιωσιμότητα μέσω λιγότερων αποβλήτων, αναπληρώνοντας μόνο ό,τι χρειάζεται, όταν χρειάζεται. Επιπλέον, αυτός ο νέος τρόπος εργασίας μειώνει το άγχος και αυξάνει τα κίνητρα, καθώς το προσωπικό γνωρίζει ότι κάθε εργασία έχει σημασία. 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Καθαρισμό Tork Vision;

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
«Ο καθαρισμός βάσει δεδομένων μας ενημερώνει πότε οι δοσομετρικές συσκευές πρόκειται να αδειάσουν ώστε να μην έχουμε εκπλήξεις. Λαμβάνουμε αποφάσεις βάσει πραγματικών στοιχείων, όχι συναισθημάτων.»
Sander Borggreve, Facility Manager στο WTC Amsterdam

Η αξία του Καθαρισμού Tork Vision

Προτεινόμενα προϊόντα

Παραπομπές

*Η έρευνα CEBR
** Tork Office Hygiene Λευκή Βίβλος 2018
*** Μέτρηση από σχεδόν 13.000 συνδεδεμένες δοσομετρικές συσκευές μεταξύ Ιουνίου-Δεκεμβρίου 2019, με βάση την ώρα ανά μήνα που μια δοσομετρική συσκευή βρίσκεται σε άδεια κατάσταση έναντι του συνολικού χρόνου ανά μήνα.
****Έρευνα μελέτης του 2020 από την Kantar με την χορηγία της Essity. 
*****Μέτρηση της ικανοποίησης των επισκεπτών σε δύο τουαλέτες με Καθαρισμού Tork Vision και δύο παραδοσιακά συντηρημένες και εξοπλισμένες τουαλέτες στην έκθεση ISSA/Interclean, τον Μάιο 2016. 
 
Σημείωση: Ο Καθαρισμός Tork Vision ήταν προηγουμένως γνωστό ως Tork EasyCube®.