Δύο γυναίκες συζητούν και μπροστά τους υπάρχει ένα tablet

Διασφαλίστε σταθερή ποιότητα καθαρισμού κάθε στιγμή

Η υψηλή και σταθερή ποιότητα καθαρισμού είναι σημαντική στη διαχείριση κτιρίων. Δημιουργήσαμε δύο άρθρα για να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις προτάσεις μας. Στο πρώτο, δείχνουμε γιατί η παροχή σταθερής ποιότητας καθαρισμού είναι τόσο σημαντική και, στο δεύτερο, μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας σχετικά με τον τρόπο που επιτυγχάνεται η παροχή υψηλής ποιότητας ανά πάσα στιγμή.

 

Νέες προσδοκίες
Η πανδημία έχει προσθέσει νέες προσδοκίες για πρόσθετο και συχνότερο καθαρισμό. Η αντιμετώπιση νέων κανονισμών καθαρισμού, πρωτοκόλλων και διαδικασιών απαιτεί επιπλέον εκπαίδευση και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα προσωπικού, καθώς αναμένεται να εκτελέσετε περισσότερη δουλειά με τους ίδιους, ή ακόμα και λιγότερους, πόρους καθαρισμού. Επιπλέον, υπάρχουν νέες προσδοκίες για την απόδειξη στοιχείων καθαρισμού και υγιεινής που απαιτούν περισσότερη διαχείριση και αναφορά για να συμβαδίζουν με τα νέα πρότυπα.
 
Χαμένοι πελάτες
Ο καθαρισμός είναι μία από τις υπηρεσίες που συχνά ανατίθεται σε εξωτερικό συνεργάτη σε κλάδους όπως την εκπαίδευση, τα ξενοδοχεία, τα νοσοκομεία, τα καταστήματα εμπορίου και λιανικής, ή τις πολυκατοικίες. Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι μια μέση εταιρεία καθαρισμού χάνει έως και το 55% της συνολικής βάσης πελατών της κάθε έτος λόγω μη ικανοποιητικού καθαρισμού*. Και ότι νέοι πελάτες προσελκύονται συνήθως από ανταγωνιστικές τιμές και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Αυτός είναι ο λόγος που είναι απαραίτητη μια υψηλή και σταθερή ποιότητα καθαρισμού για την αποφυγή της απώλειας πελατών. Ιδίως τώρα, όπου η υγιεινή είναι περισσότερο από ποτέ κορυφαία προτεραιότητα. 
 
Βελτιώστε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα
Η διατήρηση ή βελτίωση της ποιότητας καθαρισμού είναι μια σημαντική πρόκληση, ειδικά όταν επιθυμείτε να βελτιώσετε και την λειτουργική αποτελεσματικότητα. Στο παρελθόν, εάν εστιάζατε στη βελτίωση της ποιότητας και της ικανοποίησης των πελατών, η αποδοτικότητά σας μειωνόταν, ή το αντίστροφο: εάν προσπαθούσατε πολύ σκληρά για να βελτιώσετε τις ώρες και τους πόρους καθαρισμού, η ποιότητα της εργασίας μειωνόταν. Σήμερα, η τεχνολογία και οι καινοτομίες μπορούν να σας βοηθήσουν και στα δύο – βελτίωση της ποιότητας και της ικανοποίησης πελατών, καθώς και αύξηση της αποτελεσματικότητας. 
 
Ενισχύστε το κίνητρο του προσωπικού
Με τον καθαρισμό βάσει δεδομένων θα ανακαλύψετε έναν νέο και πιο έξυπνο τρόπο εργασίας που εξοικονομεί χρόνο και αυξάνει την αποτελεσματικότητα. Οι πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις ανάγκες καθαρισμού και αναπλήρωσης δίνουν τη δυνατότητα σε εσάς και το προσωπικό σας να βελτιστοποιήσετε τους πόρους και να είστε πιο προνοητικοί αντί να εργάζεστε σε μια σταθερή ρουτίνα. Γνωρίζοντας πότε και που να καθαρίσουν, το προσωπικό καθαρισμού μπορεί να εξαλείψει τους περιττούς κύκλους καθαρισμού και τους ελέγχους δοσομετρικών συσκευών, ώστε να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε σημαντικές εργασίες, όπως τον καθαρισμό σημείων επαφής, που απαιτούνται περισσότερο. Αυτός ο νέος τρόπος εργασίας δίνει σε εσάς και το προσωπικό καθαρισμού σας μια καλύτερη επισκόπηση και έλεγχο, τα οποία στη συνέχεια αυξάνουν την κινητοποίηση και μειώνουν το άγχος και τη σωματική πίεση. Το αποτέλεσμα του καθαρισμού βάσει δεδομένων είναι μια επαναστατική ενίσχυση στην αποτελεσματικότητα, την ποιότητα και τη δραστηριοποίηση του προσωπικού. 

Προτεινόμενα προϊόντα

Παραπομπές

*Ανάλυση κλάδου καθαρισμού 2017 – Κόστος & Τάσεις. 
**Μέτρηση από σχεδόν 13.000 συνδεδεμένες δοσομετρικές συσκευές μεταξύ Ιουνίου-Δεκεμβρίου 2019, με βάση την ώρα ανά μήνα που μια δοσομετρική συσκευή βρίσκεται σε άδεια κατάσταση έναντι του συνολικού χρόνου ανά μήνα.
***Με βάση τα σχόλια των πελατών για ελέγχους δοσομετρικών συσκευών πάνω από 6 μήνες πριν έναντι μετά από την εγκατάσταση του Καθαρισμού Tork Vision (μεταξύ Ιουνίου-Δεκεμβρίου 2019). Μέτρηση σε 16 τοποθεσίες συνδεδεμένες με τον Καθαρισμό Tork Vision, με κάθε έλεγχο δοσομετρικής συσκευής να διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα. 
****Μέτρηση της ικανοποίησης των επισκεπτών σε δύο τουαλέτες με Καθαρισμού Tork Vision και δύο παραδοσιακά συντηρημένες και εξοπλισμένες τουαλέτες στην έκθεση ISSA/Interclean, τον Μάιο 2016. 
*****Βάσει των τεκμηριωμένων αποτελεσμάτων τριών πελατών του Καθαρισμού Tork Vision, με μετρήσεις πριν και μετά την εφαρμογή του Καθαρισμού Tork Vision.

Σημείωση: Ο Καθαρισμός Tork Vision ήταν προηγουμένως γνωστό ως Tork EasyCube®.