Έξι μαθητές σε μια αίθουσα διδασκαλίας συζητούν

Εμπειρία σπουδαστών και βιωσιμότητα στην πανεπιστημιούπολη

Οι προσδοκίες των σπουδαστών για το περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης θέτουν υψηλές απαιτήσεις στη διαχείριση των εγκαταστάσεων. Διαβάστε στα παρακάτω άρθρα περισσότερες πληροφορίες για τη βιωσιμότητα και την εμπειρία σπουδαστών.

 

Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες για την υγιεινή αυξάνονται σε εγκαταστάσεις υψηλής κίνησης, όπως τα πανεπιστήμια. Οι σπουδαστές θέλουν και απαιτούν έναν καθαρό, υγιή και λειτουργικό χώρο για να μελετήσουν, να εργαστούν και να κοινωνικοποιηθούν. Η εμπειρία τους όσον αφορά τις ελκυστικές εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης επηρεάζεται από την καθαριότητα και τα πρότυπα του πανεπιστημιακού περιβάλλοντος γενικά, και ιδίως των τουαλετών. Οι περισσότεροι σπουδαστές ισχυρίζονται ότι μια κακή εμπειρία από τις τουαλέτες επηρεάζει αρνητικά τη συνολική τους άποψη για τη σχολή.*


Το θέμα της βιωσιμότητας στα πανεπιστήμια αποκτά επίσης μεγαλύτερη σημασία. Μάλιστα, μια μελέτη έδειξε ότι το 94% των υποψήφιων διεθνών σπουδαστών πιστεύουν ότι τα πανεπιστήμια θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα για να είναι περιβαλλοντικά βιώσιμα.* Αυτό σημαίνει ότι οι πρωτοβουλίες βιωσιμότητας στο περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης είναι σήμερα πιο σημαντικές από ποτέ. 


Οι προσδοκίες των σπουδαστών για υγιεινή και βιωσιμότητα θέτουν υψηλές απαιτήσεις στη διαχείριση των εγκαταστάσεων. Οι πανεπιστημιουπόλεις είναι τεράστιες περιοχές με υψηλή και κυμαινόμενη κίνηση, οι οποίες έχουν πιθανές δυσκολίες στη συντήρηση και την εξυπηρέτηση. Για να ανταποκριθείτε σε αυτές τις αυξημένες απαιτήσεις σχετικά με την υγιεινή, την καθαριότητα και την περιβαλλοντική ευθύνη, πρέπει να βελτιώνετε συνεχώς την επιχειρησιακή σας απόδοση. Είναι πιο σημαντικό να κάνετε περισσότερα με λιγότερα ή με τα ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι η εξεύρεση λύσεων που εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια για το προσωπικό σας είναι ζωτικής σημασίας. 


3 συμβουλές για τη βελτίωση της καθαριότητας και της βιωσιμότητας στις τουαλέτες σπουδαστών.

Μελέτες δείχνουν ότι

tork_highereducation_student_800x500.jpg  


3 συμβουλές για τη βελτίωση της καθαριότητας και της βιωσιμότητας στις τουαλέτες σπουδαστών

Η κακή υγιεινή στις τουαλέτες επηρεάζει τη γενική εντύπωση των σπουδαστών για την πανεπιστημιούπολη. Θέλετε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους; Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν απορρίμματα ή χαρτιά στο πάτωμα, οι επιφάνειες είναι καθαρισμένες και το σαπούνι και οι χειροπετσέτες αναπληρώνονται άμεσα. Για να διατηρήσετε μια σύνθετη εγκατάσταση υγιεινή και καθαρή και να συμβάλετε στη θετική εμπειρία των σπουδαστών, διαβάστε παρακάτω ορισμένους παράγοντες που έχουν καθοριστική σημασία:
Tork PeakServe Εντοιχιζόμενο
Συμβουλές #1

Υγιεινή και υψηλή χωρητικότητα

Όταν τελειώνουν οι χειροπετσέτες, αυτό επηρεάζει αρνητικά την εμπειρία στην τουαλέτα. Εκτός από την ταλαιπωρία, επηρεάζει επίσης την υγιεινή των χεριών, η οποία με τη σειρά της αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης. Βεβαιωθείτε ότι οι δοσομετρικές συσκευές μπορούν να αποθηκεύσουν αρκετές χειροπετσέτες που θα διαρκέσουν στην περίοδο εξετάσεων, διαλειμμάτων και κοινωνικών εκδηλώσεων.
Tork PeakServe χαρτοπετσέτα
Συμβουλές #2

Ελαχιστοποιήστε τα απορρίμματα

Η μείωση της χρήσης χαρτοπετσετών είναι καλή για πολλούς λόγους. Εκτός από την εξοικονόμηση κόστους, έχει σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Η μείωση της κατανάλωσης χαρτοπετσετών επηρεάζει τη συχνότητα αδειάσματος ενός κάδου. Με τις λύσεις μείωσης των απορριμμάτων, όπως οι δοσομετρικές συσκευές μίας χειροπετσέτας τη φορά, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία της καθαριότητας και της βιωσιμότητας για τους σπουδαστές.
Tork SmartOne
Συμβουλές #3

Επιταχύνετε τις ροές και απελευθερώστε χρόνο

Βελτιώστε την εμπειρία των σπουδαστών μειώνοντας τον χρόνο που πρέπει να περνούν στις τουαλέτες. Βοηθήστε τους να αποφύγουν την αναμονή στην ουρά, και όταν πρέπει να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα και όταν περιμένουν να στεγνώσουν τα χέρια τους. Βελτιώστε τη ροή με δοσομετρικές συσκευές μείωσης του χρόνου και των απορριμμάτων που δεν εξαντλούνται τόσο συχνά και δεν γεμίζουν τους κάδους τόσο γρήγορα. Τι άλλο προσφέρει αυτό; Το προσωπικό καθαριότητας δεν χρειάζεται να επισκέπτεται τόσο συχνά τις τουαλέτες και να μπλοκάρει τον χώρο.

Tork PeakServe Continuous Σύστημα Χειροπετσετών

Το Tork PeakServe® προσφέρει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα χειροπετσετών στην αγορά με δοσομετρικές συσκευές που μπορούν να αναπληρωθούν ανά πάσα στιγμή, βοηθώντας σας να αποφύγετε τις ελλείψεις και να εξοικονομήσετε χρόνο για τον καθαρισμό. Οι γρηγορότερες δοσομετρικές συσκευές επιταχύνουν τη ροή στην τουαλέτα, ενώ τα συμπαγή αναλώσιμα εξοικονομούν χώρο. Τώρα προσθέτουμε το Tork PeakServe Mini για μικρότερους χώρους και τους Tork PeakServe εντοιχιζόμενους προσαρμογείς για ντουλάπια, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετήσετε ολόκληρη την εγκατάστασή σας με το ίδιο σύστημα χρησιμοποιώντας ένα αναλώσιμο.
 
Θέλετε να προετοιμαστείτε για αυτές τις κρίσιμες στιγμές με το Tork PeakServe; Εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή

Προτεινόμενα προϊόντα

Παραπομπές

***Σε σύγκριση με τη μακρύτερη χειροπετσέτα σε ρολό της ανταγωνιστικής εταιρείας στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική