Προϊόντα και υπηρεσίες για ολόκληρο το κτίριο των γραφείων σας

 
 Office_hygiene_800x500_EU_entire.jpg 

1. Tork Microfiber Πανί Καθαρισμού Επαναλαμβανόμενης Χρήσης
2. Tork EasyCube® – λογισμικό διαχείρισης εγκαταστάσεων

Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να παρέχετε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον σε όλους τους τομείς, το πακέτο υγιεινής Tork για γραφεία™ προσφέρει μια σειρά λύσεων που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγιεινή του γραφείου σε ολόκληρη την εγκατάστασή σας.
 
Το Tork Microfiber πανί καθαρισμού επαναλαμβανόμενης χρήσης σκουπίζει το 99,9% των μικροοργανισμών από την επιφάνεια1. Για να αυξήσετε πραγματικά την αποτελεσματικότητα καθαρισμού σε όλο το κτίριο των γραφείων σας, το πακέτο υγιεινής Tork για γραφεία περιλαμβάνει επίσης το Tork EasyCube®, το κορυφαίο λογισμικό διαχείρισης εγκαταστάσεων στον κόσμο για καθαρισμό βάσει δεδομένων. Βοηθά τις ομάδες καθαρισμού σας να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και να κάνουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται, όταν πρέπει και όπου πρέπει. Το αποτέλεσμα είναι υψηλότερη ποιότητα και βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού.

Προτεινόμενα προϊόντα

Ανακαλύψτε ολόκληρο το Πακέτο Υγιεινής Tork για Γραφεία

Ανακαλύψτε ολόκληρο το Πακέτο Υγιεινής Tork για Γραφεία

Το Πακέτο Υγιεινής Tork για Γραφεία περιέχει λύσεις υγιεινής για κάθε μέρος του γραφείου σας. Κάντε κλικ παρακάτω για να μεταβείτε στη σελίδα επισκόπησης πακέτων.

Παραπομπές

#1Για χρήση με νερό. Εάν απαιτείται χρήση με απολυμαντικό από τις τοπικές αρχές ή οδηγίες, ανατρέξτε στις ετικέτες απολυμαντικών για χρήση και αποτελεσματικότητα.
Ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή απολυμαντικού για την εφαρμογή του με πανιά μικροϊνών.
Οι μέθοδοι είναι τροποποιημένες εκδόσεις βιομηχανικών προτύπων μεθόδων (^EN16615 and ASTM E-2362-16 and E-2967-15)
Δοκιμασμένο με S. aureus, P. aeruginosa, E. hirae, C. albicans, C. difficile
Για περιβαλλοντικές επιφάνειες – όχι ιατρικές συσκευές (δεν αποστειρώνει)