Η εστίαση εκτός του χώρου των εστιατορίων αποτελεί ένα όλο και πιο σημαντικό μέρος του κλάδου υπηρεσιών εστίασης - μια τάση που επιταχύνθηκε από τα γεγονότα του 2020. Οι καταναλωτές επιλέγουν να ξοδέψουν χρήματα για φαγητό και ποτό με παραλαβή από το κατάστημα, παράδοση των παραγγελιών και drive-thru. Καθώς οι προσδοκίες των πελατών για τα πρότυπα υγιεινής είναι υψηλότερες από ποτέ, είναι ζωτικής σημασίας για τους επιχειρηματίες να εγγυηθούν μια εμπειρία υγιεινής και να γνωστοποιήσουν με σαφήνεια τις προσπάθειές τους στους πελάτες τους.