PeakServe_2_original.tif

Μια επαναστατική λύση βοηθά στην εξυπηρέτηση του πλήθους

Μια επαναστατική λύση βοηθά στην εξυπηρέτηση του πλήθους

Η πολυκοσμία σε πολυσύχναστους χώρους, π.χ. αεροδρόμια ή αθλητικά στάδια, προ-καλεί τη μεγαλύτερη συμφόρηση κατά κανόνα στις τουαλέτες, κάτι που είναι δυσάρε-στο και αποτελεί σοβαρή πρόκληση για τους υπευθύνους υγιεινής των μονάδων αυ-τών. Για το πρόβλημα των χώρων υγιεινής με μεγάλο φόρτο επισκεπτών η πρόσφατη καινοτομία της Tork, μιας παγκόσμιας μάρκας προϊόντων υγιεινής, προσφέρει μια λύ-ση: το δοσομετρικό σύστημα συνεχούς παροχής χειροπετσέτας PeakServe®. Η επανα-στατική λύση είναι μια συσκευή παροχής χάρτινων χειροπετσετών η οποία έχει μεγα-λύτερη χωρητικότητα από κάθε προηγούμενη συσκευή και εξασφαλίζει ταχύτατη και συνεχή παροχή χειροπετσέτας στους επισκέπτες μειώνοντας το χρόνο εξυπηρέτησης τους. Τα καλά νέα για τους υπευθύνους λειτουργίας μονάδων είναι ότι με ένα και μόνο γέμισμα 1000 και πλέον επισκέπτες μπορούν να στεγνώσουν τα χέρια τους σε λίγα δευτερόλεπτα.


Οι πολυσύχναστες δημόσιες τουαλέτες απαιτούν συνεχή συντήρηση. Οι χαρτοπετσέτες και το σαπούνι τελειώνουν συνήθως σε λίγα λεπτά και το προσωπικό καθαριότητας τρέ-χει και δεν προλαβαίνει – αν μπορεί δηλαδή να μπει μέσα στην τουαλέτα την ώρα της αιχμής. Από μια έρευνα της Tork προκύπτει ότι τους επισκέπτες των μεγάλων μονάδων απασχολεί περισσότερο αν οι χώροι υγιεινής είναι γεμάτοι από κόσμο και βρώμικοι πα-ρά οι ατέλειωτες ουρές στην είσοδο και ο συνωστισμός. Απλούστατα δεν θέλουν να πε-ριμένουν – και μάλιστα σε ένα βρώμικο χώρο υγιεινής. 70% του κόσμου βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων στον χώρο υγιεινής και ένας στους τέσσερις επισκέπτες προτιμά να αποφύγει αυτούς τους χώρους.


"Η εμπειρία του πελάτη ή του επισκέπτη αποτελεί μια αξία η οποία επηρεάζεται άμεσα από την κατάσταση που επικρατεί στις τουαλέτες. Για παράδειγμα ένας στους τρεις αν-θρώπους περιορίζει ακόμη και την κατανάλωση φαγητού και ποτού για να αποφύγει τη χρήση τουαλέτας σε πολυσύχναστους χώρους. Αυτό έχει εξαιρετικά αρνητική επίδραση στις μονάδες αφού μεγάλο μέρος των εισπράξεών τους αποτελείται από το φαγητό και το ποτό που καταναλώνεται" –  λέει η κα Virág Badar-Szabó, διευθύντρια μάρκετινγκ της Tork.


Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι λειτουργίας των μονάδων είναι η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση εξαιρετικά μεγάλου πλήθους επισκεπτών. Με το Tork PeakServe® οι επισκέπτες μπορούν να στεγνώσουν τα χέρια τους μέσα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, ενώ με τους στεγνωτήρες χεριών χρειάζονται τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα.


"Ας φανταστούμε ότι παρακολουθούμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με ένα πλήθος από 50.000 θεατές και έχουμε 1 λεπτό ως το ημίχρονο. Οι τουαλέτες γεμίζουν στο άψε σβήσε. Οι στεγνωτήρες αέρα χρειάζονται 10–12 δευτερόλεπτα ανά άτομο, ενώ το Tork PeakServe® μόλις 3" –  λέει η κα Virág Badar-Szabó, διευθύντρια μάρκετινγκ της Tork.


Το σύστημα σκουπίσματος χεριών συνεχούς παροχής χειροπετσέτας  PeakServe® της Tork παρουσιάζει μια σειρά πλεονεκτημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών των πολυσύχναστων χώρων υγιεινής. Η λύση είναι η νέα, πατενταρισμένη συσκευή χει-ροπετσέτας.


• Νέου τύπου, πιο αποδοτική παροχή: κάθε δεσμίδα χειροπετσετών αποτελεί μία ε-νιαία, χωρίς διακοπή ροή χαρτιού που εξυπηρετεί γρήγορα και συνεχώς μεγάλο αριθ-μό ατόμων χωρίς το χαρτί να μπλοκάρει.
• Η παροχή είναι συνεχής, αφού οι δεσμίδες χαρτιού ενώνονται μεταξύ τους με επα-ναστατικό τρόπο. Από τη συσκευή Tork PeakServe® τα φύλλα βγαίνουν με ελάχιστη μυϊκή προσπάθεια, ένα-ένα τη φορά, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη υγιεινή.
• Προσφέρει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα της αγοράς: κατά τη διαδικασία παραγω-γής τα πακέτα χειροπετσέτας συμπιέζονται με αποτέλεσμα το Tork PeakServe® να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από κάθε άλλο σύστημα και το χαρτί να μην εξαντλείται απροσδόκητα. Μία θήκη εξυπηρετεί 1000 και πλέον επισκέπτες μεταξύ δύο γεμισμά-των και το σκούπισμα των χεριών γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε 3 μόλις δευτερό-λεπτα, μειώνοντας τη συμφόρηση στους χώρους υγιεινής.
• Πιο ευέλικτη αναπλήρωση: το Tork PeakServe® μπορεί να αναπληρωθεί οποιαδήποτε στιγμή, άρα τις ώρες αιχμής το προσωπικό καθαριότητας μπορεί να επικεντρωθεί σε πιο σημαντικές εργασίες, αφήνοντας την αναπλήρωση χειροπετσετών για πιο ήσυχες ώρες. Έτσι το σύστημα γίνεται πιο ελαστικό: οι πιο σημαντικές εργασίες γίνονται την πιο κατάλληλη στιγμή.