Η καλή υγιεινή είναι θετικό στοιχείο για τις επιχειρήσεις

Hand hygiene.tif

Tork και Υγιεινή

Οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν ότι ζουν, τρώνε και εργάζονται σε ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον. Και οι επιχειρήσεις θέλουν να ξέρουν ότι κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να μειώσουν το ρίσκο διακοπής εργασιών λόγω απουσίας του προσωπικού. Ωστόσο, η καλή υγιεινή είναι μια κοινή προσπάθεια που εξαρτάται από τη συνήθεια των συναδέλφων και πελατών για αποτελεσματικό πλύσιμο των χεριών. 

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τον καλύτερο συνδυασμό των προϊόντων μας για να κάνετε την υγιεινή των χεριών ευκολότερη για τον καθένα στον χώρο εργασίας σας. Έτσι, μπορείτε να δώσετε στους επισκέπτες σας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να καθησυχάσετε τους συναδέλφους σας για την καθαριότητα του κοινόχρηστου χώρου της τουαλέτας και την εξάλειψη της επαγωγικής μόλυνσης στους χώρους αυξημένης διέλευσης.

Βελτίωση της καθημερινής υγιεινής

Μια καθαρή, λειτουργική τουαλέτα δίνει μια καλή εικόνα της επιχείρησής σας και πείθει τον καθένα ότι είναι ένα υγιεινό και ασφαλές μέρος. 

Τα σαπούνια, οι πετσέτες και οι δοσομετρικές συσκευές Tork υποστηρίζουν αποτελεσματικά το πλύσιμο των χεριών που αφήνουν απαλό το δέρμα, μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο συντήρησης και τα απορρίμματα. Τα διδάγματα από τις δοκιμές και τις ομάδες εστίασης στα νηπιαγωγεία, μας ενέπνευσαν για την ανάπτυξη της Σχολής Πλυσίματος Χεριών της Ella (Ella's Hand Washing School) - αποτελείται από, για παράδειγμα, μια εφαρμογή (app) για τα παιδιά, που ενθαρρύνει τις τακτικές ρουτίνες πλυσίματος των χεριών. Το υλικό έχει ελεγχθεί από την Υπηρεσία Ελέγχου Μεταδοτικών Ασθενειών (Västra Götaland, Σουηδία)

Ρωτήστε μας για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία καλύτερων συνηθειών στους κοινόχρηστους χώρους της τουαλέτας σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στα υπόλοιπα τμήματα της επιχείρησής σας.

Τήρηση των υψηλότατων προτύπων υγιεινής

Εάν εργάζεστε στον τομέα της υγείας, παραγωγής τροφίμων ή φιλοξενίας, οι συνάδελφοί σας πρέπει να πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής των χεριών. 
 
Οι πολυάσχολοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το συχνό πλύσιμο των χεριών είναι σημαντικό, αλλά αυτό είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα. Έχουμε μάθει μέσα από την παρατήρηση πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κρίσιμους για την υγιεινή χώρους εργασίας. Οπότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε δοσομετρικές συσκευές στα πιο εμφανή σημεία, υπενθυμίζοντας άμεσα την ανάγκη για σκούπισμα και πλύσιμο των χεριών κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών. 

1 στους 2 ανθρώπους

εύχονται ο εργοδότης τους να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις τουαλέτες τους (Hygiene Matters, SA, Μελέτη Καταναλωτών 2014)


Εκτύπωση Λήψη