Ένα έργο με όλες τις πτυχές - αειφορία, σχεδιασμός και γεύση

Ο Neil Perry του Rockpool Group είναι ένας δημιουργικός σεφ με ισχυρή περιβαλλοντική ηθική όταν πρόκειται για τρόφιμα που προμηθεύεται και τους προμηθευτές που επιλέγει. Τώρα, εμπνευσμένοι από την επιτυχία του Rockpool Bar and Grill Burger, ο Neil και οι συνάδελφοί του διευθυντές Trish Richards και David Doyle αποφάσισαν να «φέρουν το χάμπουργκερ στους ανθρώπους» με το νέο γκουρμέ έργο τους, το «Burger Project» στο Σύδνεϋ.

Ο Σεφ Michael Clift της Rockpool Executive Development, ο οποίος μοιράζει τον χρόνο του σε ολόκληρο τον όμιλο εστιατορίων της Rockpool, εξηγεί, «Το Tork® Xpressnap® ταιριάζει με τη δέσμευση της Rockpool για αειφορία. Επέλεξα το Tork Xpressnap για το Burger Project, λόγω της καθαρής αισθητικής της δοσομετρικής συσκευής, της ποιότητας, της προσιτότητας και φυσικά της αειφορίας. Οι δοσομετρικές συσκευές είναι εύκολες στη χρήση και την επαναπλήρωση και έχουν ωραία εμφάνιση. Επίσης, οι δοσομετρικές συσκευές «μίας πετσέτας κάθε φορά» μειώνουν τις σπατάλες και αυτό είναι καλό για το περιβάλλον, αλλά και την κερδοφορία.» Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλες οι συσκευασίες του Burger Project είναι λιπασματοποιήσιμες και οι πελάτες καλούνται να χωρίσουν ό,τι έχουν αφήσει σε απορρίμματα και ανακυκλώσιμα εντός του καταστήματος.
 
Το νέο Burger Project στη World Square έχει μία φρέσκια, βιομηχανικού στυλ αίσθηση, με ένα μείγμα τσιμέντου, ζεστού γκρίζου ξύλου, έντονων γραφικών και κομψής, μοντέρνας επίπλωσης. Οι συσκευές πάγκου Tork Xpressnap ταιριάζουν καλά και τις ενέκρινε και ο αρχιτέκτονας.
 
Το χαρακτηριστικό Tork Xpressnap Ad-a-Glance με εναλλάξιμα διαφημιστικά πάνελ είναι τέλειο για την προώθηση ημερήσιων ή εβδομαδιαίων «σπέσιαλ». Ο Michael λέει «Χρησιμοποιούμε τα πάνελ για το λογότυπό μας, που περιβάλλει το επάνω μέρος του δοσομετρητή.»
Και η επιλογή της χαρτοπετσέτας; «Προτιμούμε τη Φυσική χαρτοπετσέτα, η οποία είναι 100% ανακυκλώσιμη.» 
 
Για υγιεινά χέρια στην κουζίνα, ο Michael έχει επιλέξει τις δοσομετρικές συσκευές Tork Foam Soap και τις πιστοποιημένες κατά FSC® πετσέτες χεριών Tork Xpress®. «Χρησιμοποιούμε το σαπούνι Tork λόγω των αντιμικροβιακών ιδιοτήτων του καθώς επίσης και γιατί τόσο το σαπούνι χεριών όσο και οι χειροπετσέτες ξαναγεμίζουν πολύ εύκολα».   
 
Όπως συνοψίζει ο Michael, «Η Tork και το Burger Project έχουν την ίδια δέσμευση για την αειφορία.» Και αυτή είναι μια σοβαρή δέσμευση.

Ο δοσομετρικές συσκευές «μίας πετσέτας κάθε φορά» μειώνουν τις σπατάλες και αυτό είναι ωφέλιμο για το περιβάλλον, και για την επιχειρηματική κερδοφορία.

Michael Clift

Executive Development Chef, Burger Project από την Rockpool Group